R2B – Ready to Buy, un concept digital inovator, dezvoltat de Delta Studio în domeniul amenajărilor de interior  

R2B – Ready to Buy, un concept digital inovator, dezvoltat de Delta Studio în domeniul amenajărilor de interior  

Furnizorul de soluții pentru amenajări interioare Delta Studio a dezvoltat un nou proiect destinat clienților care își doresc o amenajare semnată de un arhitect, fără a beneficia, însă, de timpul sau posibilitatea de a apela la unul. Proiectul Ready to Buy (R2B) se bazează pe integrarea a noi resurse digitale și pe sinergia fizic-virtual în conceperea unor soluții de design care pot fi livrate imediat clientului pentru amenajarea locuinței. R2B folosește materiale aflate pe stoc, ceea ce îi conferă disponibilitate și furnizare rapidă.  

Componenta digitală a proiectului are avantajul unei selecții rapide și a unui buget optimizat, deoarece orice comandă de amenajare R2B beneficiază automat de o reducere de preț de 15%. 

Proiectul amenajărilor R2B – Ready to Buy a luat naștere ca urmare a interesului crescut pentru design și calitatea amenajărilor din partea cumpărătorilor. Această tendință este susținută și confirmată și de noua orientare a ofertei online în favoarea materialelor inspiraționale. 

Amenajările R2B sunt create de echipa proprie de arhitecți Delta Studio, care a fost premiată în două rânduri la nivel internațional, în cadrul competiției Europe Property Awards din Londra. Arhitecții Delta Studio se ghidează după ultimele tendințe în design, lansate la târgurile internaționale din domeniu. 

Interfața digitală intuitivă a proiectului prezintă publicului o varietate de propuneri, în acord cu stilurile actuale de design. Odată aleasă amenajarea preferată de pe site-ul deltastudio.ro/idei-de-amenajare, utilizatorul este îndrumat să calculeze cantitățile necesare pentru spațiul său și să lanseze comanda. Pachetul de produse se găsește în stoc și ajunge la client în câteva zile de la plasarea comenzii. 

Componenta digitală a proiectului este integrată cu cele zece showroomuri Delta Studio existente în cele mai importante orașe ale țării. Astfel, înainte de achiziționare, clienții pot vizualiza produsele selectate. Showroomul principal Delta Studio din București expune fizic trei dintre ambientele prezentate în platforma online, pentru a ilustra concret implementarea și corespondența virtual-real. 

În portofoliul general al conceptelor de design, din cadrul Delta Studio, sunt incluse atât propuneri pentru clienții care achiziționează sau reamenajează o locuință cât și pentru dezvoltatorii imobiliari. Pentru aceștia din urmă, un proiect de design interior de calitate reprezintă un punct de susținere a ofertei către potențialii clienți. 

Compania Delta Studio și-a afirmat în ultimii ani poziția de lider național în domeniul amenajărilor interioare, fapt confirmat și de trendul pozitiv al cifrei de afaceri din ultimii ani și o creștere cu două cifre în 2020. Investițiile din ultimii ani realizate de către companie în dezvoltarea digitală și a platformei logistice au permis gestionarea unor stocuri importante de produse, într-o varietate de modele de design. Pentru proiectul R2B – Ready to Buy, Delta Studio preconizează o cifră de afaceri de 5.000.000 lei pe durata primului an al derulării.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related