De la visul unui spațiu unic, la realitate. Delta Studio propune conceptul de Smart Luxury și soluții integrate de amenajări interioare

De la visul unui spațiu unic, la realitate. Delta Studio propune conceptul de Smart Luxury și soluții integrate de amenajări interioare

Cu toții visăm la o casă frumoasă. Oricât de diferiți am fi și oricât de variate ne-ar fi nevoile și dorințele, imaginea unei bucătării luminoase în care ne începem ziua, a unui dormitor intim, a unui spațiu de locuit care să ne inspire, face parte din scenariile tuturor. Vrem să trăim în case unice, care să ne definească. Amânăm însă toate schimbările pe care ni le dorim în jur pentru că realitatea presupune de cele mai multe ori stres, oboseală, efort. Amenajarea unei case sau a unui apartament înseamnă trecerea prin mai multe niveluri de frustrare: de la căutat materialele pe care le dorim și o echipă de specialiști în care să avem încredere la termene prelungite în mod repetat, buget dublat sau triplat și, de multe ori, acceptarea unui compromis între ceea ce visam și ceea ce s-a putut. Așa că preferăm să visăm decât să renovăm. Frumusețea devine un privilegiu. 

Este prejudecata pe care vor să o schimbe cei de la Delta Studio, prin serviciile lor integrate de amenajare și filosofia ”Smart Luxury”. Luxul poate fi accesibil, iar construcția sau renovarea locului în care trăim nu trebuie să fie un chin. Compania asigură amenajări interioare Smart Luxury “LA CHEIE”: lucrări complete, de la consultanță, design și proiectare, la produsele folosite și execuția lucrării, livrată la timp, cu un buget optimizat.  

 

De la idee la realitate

Frumusețea ne face fericiți. Ultimii doi ani ne-au adus aminte mai bine de asta. În fuga noastră între job, casă, școală, copii și multe alte treburi, poate că uitasem să stăm să privim în jurul nostru. Pandemia ne-a forțat să ne uităm mai bine locul în care trăim, orașul în care ne plimbăm, felul în care muncim. Concluzia: din ce în ce mai mulți oameni au simțit nevoia de o schimbare. Proiectele de amenajare interioară au devenit o obișnuință pentru o mare parte a populației. Mulți au lucrat de acasă și și-au dat seama că își doresc mai mult de la spațiul care le este atât casă cât și birou, povestea, într-un interviu, Tudor Cartianu, CEO Delta Studio.

Cu peste 25 de ani de experiență și un portofoliu variat, Delta Studio propune o formulă eficientă și creativă pentru amenajările interioare. Biroul a primit numeroase distincții naționale şi internaționale pentru proiectele realizate: European Property Awards - Londra 2020 & 2021, Anuala de Arhitectură Bucureşti 2021, RIDA - Bucureşti 2021. 

"Am demonstrat că designul de interior bine făcut aduce valoare spațiilor în care traim. Prin confort, bună dispoziție, imagine și statut designul interior îmbunătățește calitatea vieții, crește competitivitatea mediului de afaceri și în ultimă instanță îi face pe beneficiari mai fericiți. Am redefinit luxul în domeniul arhitecturii de interior, promovând o nouă categorie pe care am numit-o smart luxury", spunea Tudor Cartianu, CEO Delta Studio, într-un interviu. 

Biroul are o echipă de arhitecți profesionişti, absolvenți ai facultăților de profil naționale şi internaționale, ce au expertiza necesară de a propune soluții complete şi complexe (de design, tehnice şi soluții de implementare) și își asumă astfel responsabilitatea reușitei fiecărui proiect în care se implică. Arhitecții biroului de proiectare au experiență în proiectare şi urmărire de şantier, fiind astfel în măsură să coordoneze eficient fiecare proiect. Delta Studio asigură asistența unui arhitect cu experiență în toate fazele proiectului, iar acest lucru permite valorificarea la maximum a spațiului încă din etapa de proiectare.


Vernis Sunrise Villas. Proiectul a primit distincția Awards Winner Residential Development Romania la concursul European Property Awards 2021-2022 și distincția „Marketing, Amenajări, Rezidențial” în cadrul Anualei de Arhitectură a Ordinului Arhitecților din București, 2021.

 

Soluții 360

Primul pas și cel mai important, motorul oricărui proiect, este nevoia. Ce își dorește clientul, de ce are nevoie, care este stilul său. În urma unor ședințe de consiliere, arhitectul preia indicațiile, dorințele şi preferințele estetice şi funcționale ale clientului și realizează apoi planul amenajării (soluții tehnice şi de design). Echipa realizează apoi proiectarea 2D şi 3D. Randările şi imaginile 3D Delta Studio au o calitate superioară, astfel încât oamenii să poată vizualiza uşor propunerea de design. 

Asta e cea mai frumoasă parte în orice proiect: proiectarea dorințelor. Ne imaginăm cum arată casa visurilor, ne putem vedea deja în ea. Apoi urmează cea mai grea parte: realizarea. Cea mai mare risipă de timp și cauza frecventă a eșecului unei amenajări este faptul că beneficiarul trebuie să alerge după produse în mai multe locuri, să caute echipe de montaj, să urmărească execuția și să atragă atenția asupra greșelilor estetice sau tehnice, în cazul în care le sesizează la timp și se pricepe să le observe.

Pentru a ocoli toate aceste surse de frustrare și stres, Delta Studio oferă servicii integrate, pentru o amenajere completă, de la proiectare la execuție și se ocupă atât de ansamblu, cât şi de detalii. Iar integrarea tuturor serviciilor permite un cost diminuat față de achiziția separată a acestora.

"Delta Studio a dezvoltat ideea de One Stop Shop – ne asumăm responsabilitatea întregului proiect, de la concept la execuție și management de șantier, și oferim garanția unui rezultat final de excepție. 

Ne definim ca integratori: aducem împreună oferta de produse, consilierea profesionistă, crearea de concepte și proiecte de design semnate de arhitecți, comanda și livrarea produselor, asistența arhitectului în șantier, managementul execuției, recepția și predarea LA CHEIE", spun reprezentanții Delta Studio.

Toate propunerile de amenajare ale biroului de arhitectură se sprijină pe o ofertă concretă de produse. Astfel, selecția de produse devine o etapă ușoară și plăcută, prin care se pot realiza asocieri creative, pe diferite paliere de costuri. 


Vernis Sunrise Villas. Proiectul a primit distincția Awards Winner Residential Development Romania la concursul European Property Awards 2021-2022 și distincția „Marketing, Amenajări, Rezidențial” în cadrul Anualei de Arhitectură a Ordinului Arhitecților din București, 2021.

Până la finalizarea lucrărilor, arhitectul dedicat urmăreşte implementarea proiectului în şantier și oferă suport permanent pentru client. Astfel, specialiștii de la Delta Studio realizează proiectul, recomandă produsele și se ocupă de execuție până la ultimele detalii. 

"Nu este suficient să ai o selecție bună de produse și un proiect reușit dacă nu ai și o echipă de execuție competentă care să înțeleagă specificațiile tehnice ale produselor și să aibă capacitatea să ofere un montaj profesionist. Nu este suficient să ai o echipă calificată pentru execuție, dacă nu ai controlul comenzii și livrării de produse în șantier, a termenelor de execuție și a ordinii lucrărilor în șantier.

Fiecare specialist cunoaște și înțelege munca celuilalt și împreună lucrează pentru reușita proiectului", explică cei de la Delta Studio.

 

Clienții

Clienții Delta Studio vin din domenii diferite. Sunt medici, avocați, artiști, antreprenori, IT-iști, directori. Au venituri peste medie, ocupând funcții de mid-high management, cu cariere de peste 10 ani în domeniul lor de activitate. 

Vladimir Drăghia, client Delta Studio, spune că a înțeles importanța unui arhitect de interior abia după ce a încercat să-i facă treaba.

”Nu ştiu de ce cei mai mulți dintre noi trăim cu impresia că ştim noi mai bine. Colaborarea cu arhitecții de la Delta a transformat decorarea apartamentului într-un proces plăcut, cu rezultate pe care trebuie să recunosc că nu aş fi reuşit să le am de unul singur”, spune Vladimir. 


Masculine – Apartament pentru Vladimir Drăghia. Proiectul a fost premiat cu distincția 5 Stars Best Residential Interior Private Residence Romania la concursul European Property Awards 2020-2021.

Artistul Florin Rizea a aflat de Delta Studio de pe internet, în 2018.

"Colaborarea a decurs foarte bine, un mare merit l-a avut biroul de arhitectura, mi-au plăcut promptitudinea şi ideile lor de amenajare", povestește Florin. 

 

Filosofia Smart Luxury

Delta Studio are la bază filosofia Smart Luxury: Design în tendințe, produse de excepție, propuneri personalizate, sinergie & buget optim. 

De la minimalism, la industrial, până la forme de inspirație clasică sau eclectică, posibilitățile sunt nenumărate. Arhitecții companiei sunt prezenți la cele mai importante târguri internaționale din domeniul designului de interior, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți. 

Dar stilul nu e dictat de trenduri, ci de nevoile clienților.  Un pas esențial în realizarea oricărei lucrări sunt discuțiile preliminarii, în care arhitecții înțeleg preferințele și nevoile legate de amenajare, personalitatea clientului.

Apoi, designul este realizat având la bază propuneri concrete de produse și materiale. Portofoliul este generos: branduri proprii și partenere, care acoperă o plajă largă de bugete pentru o amenajare interioară Smart Luxury. Kerama Marazzi, Porcelanosa, Laufen sau Dalet sunt câțiva dintre producătorii cu care colaborează Delta Studio. 

Biroul oferă mobilier produs atât în Italia, dar și in Europa Centrală, dar deține, de asemenea, și propria fabrică de mobilier în România, pentru a susține producția locală și a avea control asupra calității oferite.

Pentru cei care știu deja ce au nevoie, Delta Studio oferă, de asemenea, și serviciul custom.

 

Un buget exact, fără necunoscute

Știm cu toții: oricare ar fi bugetul pe care l-am alocat amenajării, la final ne va costa de două ori mai mult. Aceasta este una din cele mai des întâlnite probleme în proiectele de amenajare interioară: estimările de buget sunt foarte diferite de costurile efective, din cauza modificărilor la materiale și produse sau a problemelor din șantier.

Experiența Delta Studio de peste 25 ani se vede și în propunerea financiară: optimizarea bugetului este o componentă esențială Smart Luxury. Estimările studioului  se bazează pe o ofertă concretă de produse, cu un buget clar și transparent, fără necunoscute.

"Arhitecții noștri realizează, cu pasiune, asocieri creative de produse, astfel încât confortul și estetica amenajării se află pe primul loc, încadrându-se în același timp în bugetul agreat. Varietatea de branduri și modelele disponibile susțin realizarea conceptului și personalizarea amenajării în acord cu stilul și preferințele clientului", spun reprezentanții Delta Studio.

Drumul de la imaginea unui spațiu care să te inspire în fiecare zi la realizarea lui poate fi mai ușor, promit cei de la Delta Studio. Cu ajutorul specialiștilor, orice casă poate fi transformată într-un loc special și unic. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related