De ce să alegi o agenție de marketing certificată? O perspectivă de la Craft Interactive

De ce să alegi o agenție de marketing certificată? O perspectivă de la Craft Interactive

Multe agenții de marketing oferă publicitate pay-per-click (PPC) ca una dintre numeroasele servicii pentru a ajuta oamenii să ajungă la afaceri online.

În timp ce Google Ads este una dintre cele mai bune modalități de a crește vizibilitatea în online, utilizarea corectă a platformei este absolut necesară. Din păcate, multe agenții care lucrează cu Google Ads adoptă o abordare întâmplătoare în utilizarea platformei, acest lucru impactând semnificativ performanța campaniilor de promovare.

Riscul la care un business se supune atunci când alege să lucreze cu o agenție de marketing digital care nu știe exact ce face și nu este certificată Google pentru a gestiona corect campaniile Google, este să plătească mulți bani fără să vadă rezultate de impact.

 

Cum te poți feri de astfel de situații? Alege o agenție de marketing online parteneră Google!

Agențiile certificate Google Partner au echipe de profesioniști certificați de către Google, care au trecut examene de certificare extinse, au îndeplinit standarde stricte, au scorul de performanță cerut de Google și și-au dovedit înțelegerea temeinică prin gestionarea conturilor în trecut.

De asemenea, pentru a obține certificarea Google Partner, agențiile trebuie să îndeplinească cerințele de cheltuieli publicitare (spent trimestrial), dovedind astfel că sunt activi și de încredere.

 

Agențiile de marketing certificate lucrează cu Google

Agențiile certificate Google au un avantaj prin colaborarea directă cu Google. Aceasta este o necesitate atunci când vine vorba de a ține pasul cu noile tool-uri și servicii, care se schimbă continuu.

De asemenea, o agenție certificată poate vorbi direct cu Google despre optimizarea conturilor și primesc informații și instruire cu privire la noile funcții din platforma Google Ads. Reprezentanții Google contactează adesea agențiile certificate și programează întâlniri cu privire la conturile clienților lor pentru a furniza suport cu scopul de a obține cele mai bune rezultate în campaniile de promovare.

 

Partenerii Google sunt evaluați în mod constant

Când o agenție devine partener Google, primește badge-ul oficial de certificare, o diplomă digitală publică pentru validarea certificării. Prin urmare, acești parteneri sunt evaluați în mod constant la cel mai înalt nivel.

Google menține standardele ridicate atunci când vine vorba de bunele practici publicitare. Acestea sunt tactici pe care agențiile trebuie să le urmeze pentru a continua să fie certificate Google.

Acest nivel strict și constant de verificare și îmbunătățire te asigură de faptul că agenția certificată gestionează corect contul tău publicitar, obținând astfel cel mai bun randament pe investiție (ROI).

 

Partenerii Google cunosc foarte bine platforma de promovare digitală

Platforma Google Ads variază de la simpla optimizare a ratei de click, creșterea scorurilor de calitate și experiențele din pagina de destinație. Zonele avansate pot include tehnici corecte de ajustare a sumelor licitate, actualizarea cuvintelor cheie negative, tipurile de potrivire a cuvintelor cheie, stabilirea regulilor automatizate pentru a ajuta la menținerea întregului potențial al contului și multe altele.

Pe scurt, o agenție certificată Google cunoaște foarte bine platforma Google Ads și îți va ajuta afacerea să obțină rezultate mai bune din investiția ta, optimizând strategic publicitatea în online.

Alegerea unei agenții de marketing online este un lucru dificil. Dacă știi care sunt nevoile afacerii tale, o agenție de marketing certificată te va ajuta să atingi obiectivele pe care le-ai setat. Întrucât marketingul se schimbă mereu și apar noi tehnologii și datorită faptului că certificările în domeniu se reînnoiesc anual, agențiile certificate Google țin pasul cu tendințele actuale și sunt evaluate periodic pentru a menține standardul de performanță cât mai înalt.

De ce să presupui că știi ce face agenția de marketing când poți fi sigur de asta?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related