În adevăr ne încredem

În adevăr ne încredem

Venim dintr-o perioadă care ne-a învățat cât de vital este accesul la informație. Informație adevărată, prezentată imparțial și care să ne permită să ne formăm o opinie despre ce se întâmplă în lume.

Iar în spatele fiecărei știri puternice, fiecărui articol bine research-uit stă o echipă de oameni care au pus misiunea jurnalismului mai presus decât viața însăși. Oameni care vânează adevărul prin cele mai neașteptate contexte ca să-l poată aduce în fața ochilor noștri.

O celebrare a acestor jurnaliști pasionați și dedicați adevărului a fost creată prin noua campanie de la The New York Times realizată de Droga5. Spotul e raw, cu secvențe care surprind ce înseamnă viața de jurnalist: haos, adaptare și dedicare. Fiecare cadru devine o mărturie vizuală a efortului făcut în numele transparenței. Acești 1700 de oameni care formează echipa de jurnaliști The New York Times sunt gata să riște tot în numele adevărului. Campania se simte foarte wholesome pentru că aduce în prim-plan numele oamenilor care formează mecanismul din spatele știrilor și pe care îi trecem, poate, cu vederea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related