Andini.ro duce tradiția mai departe, acum în „haine noi”

Andini.ro duce tradiția mai departe, acum în „haine noi”

WebVentures.ro, agenție digitală cu 11 ani de experiență pe piața de advertising din România, a anunțat recent facelift-ul unuia dintre cele mai importante magazine online de articole pentru botez, Andini.ro.

Agenția se ocupă atât de serviciile de creație și de întreaga comunicare de brand pe platformele de Social Media și Performance Marketing, cât și de îmbunătățirea constantă a experienței utilizatorului prin adaptarea website-ului la cele mai noi trenduri din industrie.

Pentru a oferi pieței de produse pentru botez din România o experiență completă, a fost nevoie de un refresh total în materie de content vizual, copy și website. Întregul proces de refacere a site-ului a pus în prim plan utilizatorii de dispozitive mobile, aproximativ 90% dintre aceștia folosind smartphone-uri și tablete. Feedback-ul primează întotdeauna în atenția echipei, în vederea perfecționării experienței utilizatorilor pe baza mesajelor primite.

Printre caracteristicile cu care se mândrește acum noul Andini.ro se numără funcția de căutare asistată de AI, care determină fiecare căutare să proceseze peste 20 de atribute, să sorteze mii de produse și să afișeze cele mai relevante rezultate în doar câteva milisecunde. Integrarea cu WhatsApp reprezintă o altă noutate a website-ului, ce permite preluarea de comenzi direct din pagina de produs. Nu a fost uitată nici funcția de produse favorite, ce ajută utilizatorul să vizualizeze și să organizeze cu ușurință elementele preferate.

„Andini este, pentru mine, un proiect de suflet la care lucrez de când am fost adoptat de familia Web Ventures. După mai bine de 5 ani de development continuu și 380 de iterații pe V1, am avut șansa să o luăm de la 0 cu un avânt mai puternic, mai multă inspirație și mai mult curaj. Refacerea site-ului a fost un challenge tehnic și o ocazie ideală să perfecționăm toate funcționalitățile aduse în ultimii ani.”, Dragoș Cristache, Head of Web Development, Web Ventures.

Andini.ro este un proiect complex, de care echipa Web Ventures s-a ocupat încă din momentul lansării oficiale din anul 2013. Fiecare membru al echipei de proiect a participat constructiv la creșterea sa armonioasă, având un singur scop: acela de a pune la dispoziția clienților doar produse de calitate și servicii ireproșabile de consultanță, în vederea alegerilor potrivite pentru un eveniment de botez de nota 10 și nu numai.

Iar veștile bune nu se opresc aici! Finalul de an vine cu noi îmbunătățiri pentru Andini.ro. Printre acestea se numără nu numai integrarea mai profundă cu API-urile web, specifice mobile, și găsirea de soluții eficiente în vederea diminuării considerabile a timpului de încărcare și a resurselor consumate, dar și dezvoltarea categoriei Nou-născut, ce conține tot ce ai nevoie pentru a te pregăti de venirea acasă a noului membru al familiei.

Andini.ro este unul dintre cele mai îndrăgite magazine online de articole pentru botez din România, cu peste 10.000 de comenzi livrate în 36 de țări și mai mult de 4.000 de produse listate pe platformă. Prezent pe piața locală încă din 2013, Andini.ro pune la dispoziția clienților săi nu doar o gamă largă de produse necesare pentru cele mai importante evenimente din viața unui bebeluș, ci acordă și consiliere gratuită părinților sau nașilor, oferită de specialiști cu ani de experiență în domeniu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related