Vaillant a primit statutul de Superbrand în România

Vaillant a primit statutul de Superbrand în România

Vaillant este selectat și recunoscut Superbrand în România. Statutul oferit renumitului producător german de echipamente de încălzire și producere de apă caldă vine să confirme o dată în plus că Vaillant este un brand de top și una dintre primele alegeri ale consumatorilor români.

Totodată, statutul de Superbrand recunoaște astfel excelența mărcii și efortul celor care continuă să investească în valorile acesteia, punând respectul și sustenabilitatea ca elemente fundamentale ale strategiilor lor de dezvoltare.

„Obținerea statutului de Superbrand în România ne onorează, iar aprecierea și recunoașterea primite din partea celor care utilizează echipamentele Vaillant ne bucură și ne confirmă că suntem un brand premium și o alegere de viitor. Una dintre principalele noastre misiuni este de a contribui la creșterea calității vieții oamenilor, punând în același timp accentul pe protejarea mediul înconjurător - care acum are nevoie de noi mai mult ca oricând. Ne angajăm ca și de acum înainte să rămânem un partener de încredere pentru cei care aleg produsele noastre și să menținem aceleași standarde ridicate, așa cum brandul Vaillant o face de aproape 150 de ani. Vom face acest lucru și de acum înainte, oferind cele mai bune soluții de încălzire, echipamente sustenabile, eco friendly, menite să schimbe în bine viața oamenilor și viitorul planetei.

Aprecierea acestor rezultate vine după o perioada plină de provocări, dar nu face altceva decât să ne confirme că implicarea noastră și dorința de a pune utilizatorul în centrul acțiunilor pe care le derulăm, sunt cea mai bună strategie - creștem alături de cei care ne onorează cu încrederea și aprecierea lor: clienții noștri.”, declară Paul Vintilă, Marketing & Sales Manager, Vaillant Group România.

Lista brandurilor eligibile pentru statutul de Superbrand a fost obținută în baza metodologiei internaționale Superbrands care cuprinde două etape importante. În prima etapă, Consiliul Superbrands, alcătuit din 30 de profesioniști din diferite industrii, precum management, marketing, publicitate, comunicare, branding, media, consultanță, a asigurat selecția calitativă a listei de branduri, evaluând 1.857 de branduri din 65 de categorii. Criteriile luate în considerare în procesul de selecție au fost reputație, încredere, calitate și diferențiere pe piață. În urmă acestei selecții, 1.039 de branduri calificate au fost incluse în cercetarea de piață, realizată de către Superbrands România cu sprijinul Ipsos, pe un eșantion reprezentativ de 1.500 de consumatori români, la nivel urban. Lista completă a brandurilor desemnate Superbrands în ediția actuală a programului va fi publicată în cartea Superbrands România, 2021.

Vaillant, alegerea ideală pentru un stil de viață sustenabil

Una dintre misiunile Vaillant este aceea de a avea grijă de mediul înconjurător. Astfel, prin tehnologiile inovatoare pe care le dezvoltă permanent, Vaillant a lansat doar echipamente eficiente din punct de vedere energetic. Centralele termice și pompele de căldură care poartă sigla Vaillant sunt prietenoase cu mediul înconjurător și ajută fiecare consumator să pună umărul la protejarea climei, începând cu propria locuință. 

De aproape 150 de ani de când scrie o bogată istorie, Vaillant este brandul care oferă întotdeauna soluții așa cum sunt și sistemele actuale care ajută la reducerea emisiilor de CO2 și a costurilor cu energia.

Planeta pe care trăim are nevoie de noi și de acțiunile noastre responsabile, iar Vaillant a înțeles perfect această nevoie: ne dorim un viitor verde pentru generațiile viitoare, iar obiectivul poate fi atins doar acționând responsabil, atât individual, cât și la nivel de companie.

Timpul pentru a proteja natura nu a fost niciodată mai bun!

Scriem istorie din 1874. Acesta este sloganul prin care Vaillant ne trimite de fiecare dată la îndelungata istorie a brandului. De aproape 150 de ani, Vaillant a dezvoltat sisteme performante de încălzire care astăzi reprezintă cel mai înalt standard în domeniul echipamentelor de acest fel.

Anticipând tendințele și studiind îndeaproape stilul de viață al utilizatorilor de echipamente de încălzire, valorile în care cred și nevoile clienților, Vaillant se mândrește astăzi cu centrale termice și pompe de căldură de înaltă calitate care se încadrează în curentul “green”, devenind adevărate repere în această categorie.

Acesta este momentul în care să începi să te gândești la mediul înconjurător și la sănătatea planetei, este îndemnul Vaillant către toți cei care se gândesc să facă trecerea la o tehnologie de încălzire nouă, așadar: #WhyWait?

Cele mai noi sisteme de încălzire: pompele de căldură Vaillant

Clima și mediul încojurător au nevoie că noi să alegem și să acționăm responsabil acum, doar așa putem construi un viitor mai bun și mai verde. Mergând în această direcție, brandul german de centrale termice Vaillant a lansat o gama inovatoare de pompe de căldură. Pompele de căldură Vaillant care au la baza ani de cercetare și dezvoltare tehnologică – rezultatul: sisteme eficiente din punct de vedere al costurilor, ecologice și rezistente.

Pompa de căldură Vaillant este una dintre cele mai economice, eficiente şi ecologice modalităţi de a asigura nevoile de încălzire şi apă caldă ale unei case. Deoarece principala sursă de generare a căldurii provine chiar din mediul înconjurător, cantitatea de energie necesară pentru a genera încălzirea optimă este mult redusă în comparaţie cu alte metode.

 

O decizie sustenabilă: tehnologia condensării gazelor

Inovația Vaillant nu s-a oprit aici. Astfel, renumitul producător de sisteme de încălzire și producerea de apă caldă își propune să revoluționeze piața, printr-o gama de centrale termice pe gaz, care funcționează utilizând tehnologia condensării gazelor. În acest fel, fiecare utilizator de centrale termice pe gaz are oportunitatea de a aduce o contribuție importantă la protecția climei. Tehnologia dezvoltată de Vaillant, de condensare a gazelor, este extrem de eficientă, contribuind semnificativ la reducerea emisiilor de dioxid de carbon și la consumul de energie.

Pentru că în acest moment, încălzirea și apa caldă generează cea mai mare pondere a emisiilor de CO2 pe gospodărie, speranța este ca tot mai mulți utilizatori să înțeleagă necesitatea de a face alegeri sustenabile, cu impact semnificativ pe termen mediu și scurt, așa cum sunt centralele termice în condensare de la Vaillant.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related