A, pe vremea mea, reclamele la ouă erau altceva...

A, pe vremea mea, reclamele la ouă erau altceva...

Nimeni, nimic. Studio-urile Buftea pe Facebook: vreți să vedeți o reclamă la Avicola din anii 90? Am vrut. Ne-am uitat, am râs, ne-am uitat încă o dată, am vrut să o dăm mai departe - dar embedul & FBK-ul nu au vrut același lucru, așa că o puteți vedea aici. Merită, credeți-ne. Mai uitați de griji și 2021, mai descoperiți universuri creative noi:

(Captură din reclamă)

În încercarea noastră de a veni cu embed în acest articol, am mers până pe Youtube să căutăm reclama, iar acolo am dat de alte nestemate ale acelei ere publicitare. Și tot așa, din click în click, ceea ce părea un articol scurt s-a transformat o procrastinare lungă, ne-am uitat la reclame vechi în loop, am ascultat și niște muzică, am văzut și analize surprinzătoare la Squid Game, ba am dat un ochi și la Clanul Marelui Alb. Daaaar, am reușit totuși să ieșim de acolo, în ciuda voinței slabe, și am adus cu noi această colecție de bunătăți nostalgice, numai bună pentru vremea de afară. De la bărbatul de 30 de ani, deștept, frumos și cu bani, la nu mă-nnebuni nea Nicu. Enjoy. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related