Ascultă-l pe biscuitele ăsta

Ascultă-l pe biscuitele ăsta

Nopți nedormite, responsabilități care apar pe ultima sută de metri și ochi ațintiți spre ecranul laptopului ore în șir fără pauză. Nimeni nu prevede șirul ăsta interminabil de senzații sinonime cu stresul atunci când răspunde la întrebarea ce vrei să te faci când crești mare. Pentru că, de fapt, nimeni nu e pregătit să crească mare, e un proces la care te adaptezi pe parcurs. 

Dar cea mai importantă e călătoria. Să îți iei timp din când în când să te uiți în jur, să te oprești, să mai dai un check tu cu tine. Și printre mailuri și deadline-uri care se apropie cu repeziciune, momentele astea se întâmplă tot mai rar, iar faptul că totul s-a mutat în online nu ajută deloc. Gândită ca un reminder pentru importanța pauzelor de la muncă, noua campanie Nabs Canada creată cu ajutorul Cossete e o invitație emoționantă la a pune munca pe stop și a da play la self care. 

Crumbles nu e cracker-ul tău sărat obișnuit pe care îl înfuleci în scurta pauză de prânz. E un personaj carismatic și plin de umor care throws a show just for you. Un show care să îți amintească câteva dintre lucrurile pe care haosul zilnic te face să le pierzi cu vederea: “you look like shit, have you heard of sleep?”. Puțin brutal, dar 100% onest. Așa e fiecare vers din melodie, dulce-acrișor, cu un adevăr care ți-e livrat haios și, în cele din urmă, te face să plângi. Pentru că știi că biscuitele vorbitor are dreptate și începi să te întrebi ce s-ar întâmpla dacă, din când în când, ți-ai aloca tot timpul ală petrecut la birou doar ție. Și dacă pare ușor de zis și greu de făcut, amintește-ți vorbele înțelepte ale lui Crumbles: “And if your boss doesn’t understand, you can tell him a cracker just said: fuck you!”. 

O perspectivă la care nu m-am gândit inițial am descoperit-o dând scroll printre comentariile de la clip. Pune accentul pe formularea “this job can break you if you let it” și surprinde foarte bine problema reală, aceea că angajații se află sub o presiune atât de mare încât nu pot decide să nu se lase consumați de responsabilitățile de la job. De multe ori scenariul efie faci față, fie nu mai lucrezi aici. Iar asta trebuie să se schimbe. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related