Regia de digital Parenting ADS își consolidează poziția de lider pe piața de parenting prin preluarea în exclusivitate a vânzărilor demamici.ro

Regia de digital Parenting ADS își consolidează poziția de lider pe piața de parenting prin preluarea în exclusivitate a vânzărilor demamici.ro

Compania Parenting ADS, singurul HUB de digital media nișat pe piața de parenting din România devine de la 1 noiembrie 2021 reprezentantul exclusiv de vânzări de publicitate online al site-ului demamici.ro. Site-ul demamici.ro s-a aflat până la 31 octombrie 2021 în portofoliul regiei Think Digital România. Demamici.ro este unul dintre cele mai relevante site-uri pentru părinți din Romania,  aflându-se în luna octombrie 2022 conform cifrelor BRAT.ro pe poziția 3 ca număr de vizitatori unici și pe poziția 4 ca număr de afisări.

Regia Parenting ADS gestionează în acest moment coordonarea exclusivă a vânzărilor pentru 3 dintre cele mai relevante site-uri pentru părinți din România: qbebe.ro (al doilea cel mai citit site pentru părinți din România), demamici.ro și copilul.ro, cele 3 site-uri de top însumând lunar peste 5 mil. de afișări și  peste 2,5 mil. de vizitatori unici. Tot în portofoliul regiei Parenting ADS se numară și site-urile anidescoala.ro, mamica.ro, mamicamea.ro, sfatulmamicilor.ro, gokid.ro, urbankid.ro, portalinvatamant.ro și kidsnews.ro.

În 2021 portofoliul Parenting Ads a crescut constant, atât prin preluarea vânzărilor digitale ale unor platforme de parenting influente (copilul.ro în luna februarie și demamici.ro în noiembrie), cât și prin reprezentarea în exclusivitate a unei serii de Content Creators, care au în jurul lor comunități numeroase de părinți.

Portofoliul de Content Creators gestionat în acest moment în mod exclusiv de Parenting ADS însumează peste 40 de Influenceri Specialiști și Bloggeri de parenting printre care: Dan Cruceru, Alina, Sorescu, Miruna Ioani, Cristina Siscanu, Otilia Mantelers, Daniel Osmanovici, Robert Diaconeasa, Alex Zamfir, Roxana Blagu, Andra Udreea, Andreea Ola și mulți alții.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related