the Syndicate alaturi de farmaciile Alphega cu doua noi spoturi radio

the Syndicate alaturi de farmaciile Alphega cu doua noi spoturi radio

Imaginează-ți următorul scenariu: E o zi de luni, iar tu muncești de acasă. În timp ce afară cerul e mohorât și plouă de rupe, tu te chinui să-ți ții ochii deschiși în fața laptopului care te bombardează în mod constant cu alte taskuri și deadline-uri ce se apropie vertiginos. Nu ai vrea decât să dormi, dar tu ai de făcut modificări. Și, chiar dacă nu le-ai avea, tot nu ai putea să fluieri liniștit. Faringele nu te mai ascultă, iar singurele sunete care mai trec prin el vin la pachet cu iritație și durere.

Pare o situație din care, oricum ai învârti-o, nu prea poți ieși câștigat. Așa-i?

Nu-i chiar așa.

Cu două spoturi radio fresh și tonifiante, the Syndicate și farmaciile Alphega vin nu cu una, ba chiar cu două soluții. Vitamina C Max 2000, ca să-ți recapeți pofta de muncă viață. Și siropul AllTussin, pentru un call fluierat liniștit.

Deci, stai cu urechile ciulite pe principalele posturi de radio și, dacă te-a luat somnul până să prinzi spoturile, sigur ai nevoie de niște Vitamina C.

“Ca la toate spoturile radio create de noi, am avut grijă să comunicăm într-o manieră atractivă și concisă, ușor de înțeles pentru toată lumea. Vrem să fim auziți în tot zgomotul din FM și, totodată, să ne integrăm natural în peisajul audio. Ne bucură că ruta aleasă de partenerii noștri, Alphega, bifează aceste aspecte importante pentru comunicarea în acest mediu parcă tot mai puțin utilizat.”, spune Florin Olingheru, Creative Director, the Syndicate.

Campania este realizată în parteneriat cu Novoline, companie româneasca activa in industria Farmaceutica, dedicata vieții sănătoase prin produse de înaltă calitate.

Echipa the Syndicate:
Florin Olingheru – Creative Director
Lucia Bobi – Account Director
Andra Rădulescu - Copywriter

Echipa Alphega:
Dragoș Paiu – Marketing Director Alphega Romania
Andreea Giandana – Marketing Specialist Alphega Romania
Anca Golovei  - PR Specialist Alphega Romania

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related