Binging cu 16 spoturi și recomandări marca Alphega & the Syndicate

Binging cu 16 spoturi și recomandări marca Alphega & the Syndicate

Indiferent de anotimpuri și de afecțiuni, de vârstă sau de personalitate, toată lumea este unită de aceeași nevoie – nevoia de a fi ascultat, de a fi înțeles și, mai ales, nevoia de siguranță. În special când vine vorba de sănătatea proprie și a celor dragi.

Pentru a ilustra acest fapt, Farmaciile Alphega cu sprijinul the Syndicate demarează o campanie complexă de comunicare ce se va desfășura pe parcursul a 12 luni și va avea în centrul atenției nu numai tratarea eficientă a diverselor afecțiuni sezoniere, dar mai ales importanța empatiei în relația farmacist - pacient.

Astfel, sub conceptul „Te știm, te sfătuim!”, cele patru sezoane vor fi compuse din câte patru spoturi-episoade. Fiecare spot TV va surprinde o problemă sezonieră des întâlnită și prezintă o soluție ce nu este doar de natură medicamentoasă, ci încapsulează o viziune holistică asupra sănătății, cu sfaturi utile și valabile pentru bunăstarea fizică și mintală.

„Suntem încântați și mândri să lucrăm la un proiect pe cât de complex, pe atât de satisfăcător. Deși putem spune că a fost o provocare, a fost una pe care, împreună cu partenerii noștri Farmaciile Alphega, am realizat-o cu brio.”, Florin Olingheru, Creative Director, the Syndicate. 

„Prin intermediul acestei campanii TV ne-am dorit să oferim vizibilitatea pe care o merită farmacia independentă și farmacistul independent, acel farmacist de familie care își cunoaște îndeaproape pacienții și nu ezită în a oferi un sfat util, o vorbă bună și un tratament adecvat când este necesar. Comunitatea farmaciilor independente Alphega îi prețuiește pe acești profesioniști, iar prin intermediul conceptului „Te știm, te sfătuim!”, implementat alături de the Syndicate, credem că am evidențiat atât fundamentul relației farmacist - pacient, bazat pe empatie, cât și oportunitatea de a avea grijă de sănătate beneficiind de oferte avantajoase.”, Anca Golovei, PR Specialist Alphega România. 

Echipa

Alphega Pharmacy Romania:
Alina Pene - Marketing and Communication Director Alliance Healthcare Romania
Dragoș Paiu – Marketing Director
Andreea Giandana – Marketing Specialist

Anca Golovei – PR Specialist
Cosmin Cristea – Marketing Specialist

the Syndicate:
Răzvan Vasiloiu - Head Of Strategy
Lucia Bobi - Account Manager
Florin Olingheru - Creative Director
Ovidiu Anghel - Senior Copywriter
Andra Rădulescu - Copywriter
Andrei Olingheru - Art Director
Adrian Săvescu - Graphic Design

StudioSet Production:
Irina Petrescu - Unit Production Manager
Simona Macarie - Post Production Manager
George Gugulici - Regizor
Boroka Biro - DOP

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related