Performanța Porsche și the Syndicate, în serviciul victoriei la Transylvania Open WTA

Performanța Porsche și the Syndicate, în serviciul victoriei la Transylvania Open WTA

Porsche a fost prezent, pentru al treilea an, în calitate de partener auto exclusiv al celui mai important turneu de tenis feminin din România, Transylvania Open WTA 250. În colaborare cu the Syndicate, producătorul auto a pus în scenă o activare imersivă prin intermediul căreia pasiunea, sportul și arta au găsit terenul propice de a-și potența complementaritatea.

Pentru a se asigura că mingea ajunge, metaforic, și în terenul spectatorilor, Porsche le-a oferit celor prezenți ocazia de a-și demonstra calitățile de jucători de tenis, de această dată, pe consolă. Printre momente pline de distracție presarată cu multă mișcare, cei mai talentați participanți au pus mâna pe premii tentante după ce au lăsat jos racheta virtuală.

Incontestabil, însă, filtrul AR dedicat a reprezentat highlight-ul activării, prin intermediul căruia vizitatorii photo corner-ului Porsche au avut posibilitatea de a-și crea propriile selfie-uri personalizate în acord cu specificul evenimentului. În plus, în fotografii, aceștia au putut experimenta inclusiv ipostaza de arbitru – realitatea augmentată le-a oferit ocazia de a-și „parca” propriul exemplar virtual de Porsche Cayenne E-Hybrid, în culoarea favorită, chiar lângă scaunul înalt de la marginea terenului.

În spiritul aceluiași accent pentru detalii, zona activării a fost completată de două instalații vizuale inovatoare – o structură cinetică și panouri modulare – care au surprins perfect esența momentelor memorabile ale evenimentelor celebrate de Porsche și the Syndicate pe parcursul anului 2023.

Această colaborare de durată dovedește faptul că, atunci când pasiunea nu cunoaște limite, rezultatele nu pot fi altfel decat impresionante. Iar când înflăcărarea se împletește cu determinarea și efortul susținut, orice obstacol pierde teren. Astfel, Transylvania Open a fost, din nou, locul în care creativitatea și performanța au creat simbioza perfectă în drumul spre victorie.

”Suntem onorați de parteneriatul cu Transylvania Open și de faptul că am putut oferi spectatorilor un spațiu interactiv, ideal pentru a-și manifesta creativitatea și pasiunea pentru mișcare. Accentul pe sustenabilitate, aspect esențial pentru Porsche, s-a îmbinat perfect cu oportunitățile nelimitate conferite de tehnologia AR.”, spune Loredana Matei, Marketing, CRM & PR Manager Importator Porsche România.

„Un eveniment de o asemenea amploare merită o abordare pe măsură. De aceea, suntem încântați că rezultatul a fost o experiență memorabilă, care a pus în valoare brand-ul și, totodată, a permis fiecărui participant să interacționeze cu acesta într-o manieră fun și inovatoare.”, declară și Lucia Bobi, Account Director the Syndicate.

„Integrarea realității augmentate într-un mod cât mai original, dar totodată complementar cu particularitățile brand-ului și ale evenimentului reprezintă un challenge pe care ni-l asumăm cu dedicare în cazul fiecărui proiect. Colaborarea cu Porsche a decurs sănătos, ca de obicei”, adaugă Andrei Olingheru, Art Director the Syndicate.

 

Credits:

Echipa Porsche:
Loredana Matei – Marketing, CRM & PR Manager Importator Porsche România
Adrian Pascu – Director Executiv Importator Porsche România
Alexandru Goagea - Business Development Manager Importator Porsche România

Echipa the Syndicate:
Valentin Vernea – Client Service Director
Lucia Bobi – Account Director
Roxana Lupu – Account Executive
Florin Olingheru – Creative Director
Andrei Olingheru – Art Director
Sabina Florescu – Art Director
Lavinia Dădârlat – Copywriter
Adrian Săvescu –  DTP
Mihai Secuianu –  Video Content Director

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related