Wineventure.ro – un nou butic de vinuri românești și nu numai

Wineventure.ro – un nou butic de vinuri românești și nu numai

Pe 18 noiembrie s-a lansat wineventure.ro, un shop prietenos de vinuri și produse conexe. Este un magazin pregătit oricând de aventuri, experiențe și degustări, ce au în centrul lor, vinul nostru de toate zilele!

Magazinul nostru se adresează atât celor pasionați de oenologie, cât și celor mai puțin inițiați. De aceea, pe site la noi, veți găsi vinuri din cele mai variate locații și soiuri, atent selecționate de noi și prietenii noștri somelieri. Ne străduim, pe cât posibil, să degustăm fiecare vin pe care îl punem pe site. În cazul în care întârziem vreo comandă, măcar să avem un motiv serios.”, Iulia Fălcuțescu, co-founder Wineventure.ro

Selecția de vinuri este concentrată mai ales pe vinuri românești de la producători mici și mari, vinuri create în podgorii locale din struguri românești, fiecare având o poveste cu gust și miros special.

Cu prilej de lansare, Wineventure.ro a pregătit pachete  cu idei de cadouri pentru cei pasionați de winepairing și gusturi românești. Pachetele care sărbătoresc Ziua națională conțin  pofte românești cu vin de la crama LaSalina, dulciuri de la Lulus Cake și cafea de la Handsome Monk Coffee Victoriei.

De Crăciun, wineventure.ro a apelat la un promotor al conceptului slow food și un susținător activ al micilor producători din Transilvania – Viscri32, astfel că am pregătit pachete artizanale cu vin de la crama Jelna, brânză maturată din lapte de Bălțată românească de la Meșendorf, cărnuri de la Ferma Cățean, dulcețuri de la Fundația Adept și cafea de la Pavos – Târnăveni.

Wineventure.ro este un proiect creat de o corporatistă și un IT-ist din pasiune pentru vin și poveștile de pe fiecare podgorie. Iulia Fălcuțescu și Dragoș Caraghiulea au vizitat crame, au degustat vinuri și s-au gândit să împărtășească și cu alții aventura fiecărui vin testat. De aceea, propun băutorilor de vin un concept nou de degustare, adaptat vremurilor, degustarea la tine acasă în care tu primești un pachet complet de degustare, ce te va face să te simți fix ca într-un winebar.

Planurile de viitor includ vizite la crame și degustări în locații faine din București și din țară, experiențe, aventuri și tururi ghidate de gusturi fine.

Credit foto: Florin Cristache
Branding prietenos realizat de Hello Menthol.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related