Când ne obișnuim cu anormalul, e nevoie să ne trezim

Când ne obișnuim cu anormalul, e nevoie să ne trezim

”Mami, nu pleca!”. Poate cea mai dureroasă rugăminte, chiar și atunci când mama pleacă 5 minute până la magazin sau câteva ore la job. Dar când mami pleaca pentru totdeauna? E greu să vorbești despre asemenea subiecte într-o campanie. Oamenii nu vor să fie expuși la suferință. Dar atunci când tragedia, abandonul și pierderea devine ceva obișnuit, trebuie să ne trezim. Asta încearcă să facă spotul ”Singuri în fața fricii de abandon”, gândit de Felicia Stoica și regizat de Constantin Tică Popescu (regizorul filmului Pororoca). Campania Hope and Homes for Children România ne aduce aminte că 3.800 de copii sunt instituționalizați în centre de plasament în acest moment. Și asta nu e normal. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related