[Viata de freelancer] Alexandru Sașa Lazăr: Am învățat să nu depind de inspirație pentru a funcționa într-un job creativ

[Viata de freelancer] Alexandru Sașa Lazăr: Am învățat să nu depind de inspirație pentru a funcționa într-un job creativ

Am învățat să nu depind. Cand vorbesti cu un freelancer, auzi asta des. Dar ce este un freelancer? Si asta auzi des. E fostul angajat care scrie acum din cafenele si isi ia pauza cand vrea si isi alege clientii si cheltuie banii cum vrea? Da si nu. Un freelancer nu este un stereotip.

Ne confirma teoria asta fiecare respondent din noua noastra serie editoriala. Asa cum freelancingul n-a aparut de ieri, de azi, nici noi nu propunem tema asta pentru prima oara. Deci, povestim cu si despre freelanceri. Doar ca acum o facem altfel, pentru ca perceptiile si contextul s-au mai schimbat. Si incepem cu cineva din zona ilustratiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related