Robert Dumitru este noul Director Adjunct MTH Digital

Robert Dumitru este noul Director Adjunct MTH Digital

MTH Digital, agenția de marketing online full service specializată pe e-commerce și lead generation, a cunoscut o creștere cu peste 80% a business-ului în 2021 și a ajuns deja la o echipă de 26 de specialiști în marketing online. Ca urmare, pentru a susține creșterea accelerată, agenția îl promovează pe Robert Dumitru în funcția de Director Adjunct pentru a consolida echipa de management.

Creștere accelerată, vizibilitate într-un mediu aglomerat și spirit de echipă menținut la cel mai înalt nivel - în mediul digital toate lucrurile acestea pot funcționa împreună. Asta a demonstrat Robert Dumitru, noul Director Adjunct MTH Digital în ultimii 3 ani petrecuți în echipa agenției, motiv pentru care trece de luna aceasta la următorul nivel, în managementul companiei.

Extinderea agenției vine cu noi provocări pe care, având experiența coordonării și implementării strategiei de marketing online pentru clienți din domenii precum eCommerce, Food & Beverages, Retail, Fashion sau Beauty, le va susține din funcția de Director Adjunct MTH Digital. A realizat campanii de marketing creative, a  inspirat echipa să-și depășească limitele și a confirmat așteptările clienților precum Mega Image, Transavia, Bottega Verde, Elegance Decor, ENGIE, ProCosmetic.

“Mă consider o persoană pragmatică, orientată spre rezultate concrete, lucru care s-a văzut de-a lungul timpului în cifrele generate pentru clienții noștri. Am îmbinat întotdeauna research-ul amănunțit legat de specificul fiecărui business cu cel al canalelor de marketing online pe care le propunem în strategia acestuia tocmai pentru a avea o perspectivă clară a evoluției afacerilor prin instrumentele de promovare online. În continuare mă voi implica în concretizarea potențialului echipei noastre și urmărirea indicatorilor de performanță pentru clienții noștri pentru că împreună cu ei facem cu adevărat o echipă completă”, a declarat Robert Dumitru, director Adjunct MTH Digital.

Parcursul ascendent în cariera lui Robert este maximizat de pasiunea enormă pentru digital marketing. El a început să lucreze în echipa MTH ca specialist Social Media, arătând o pasiune pentru înțelegerea modului în care funcționează rețelele sociale și în care poate fi aplicat corect tone of voice-ul fiecărui business pe fiecare canal de comunicare.

“La aproape 5 ani de la lansare, MTH Digital are în acest moment o echipă de 26 de specialiști și un număr de peste 60 de clienți. Ne mândrim cu echipa noastră și cu senioritatea acesteia, un număr mare dintre membrii echipei MTH Digital având ani de experiență în marketing și digital marketing, ani de experiență acumulați lucrând la client și înțelegând foarte bine impactul campaniilor de digital în business. Ca urmare, este deja un pas normal să consolidăm echipa de management a agenției pentru a ne asigura că vom păstra același nivel de calitate a serviciilor și aceeași recurență a clienților și am ales să îl promovăm pe Robert Dumitru tocmai pentru faptul că a trecut prin toate departamentele agenției, cunoaște clienții, a demonstrat abilități reale de leadership și a crescut profesional în MTH” menționează Raluca Radu, fondatoarea agenției MTH Digital.

Robert face parte din MTH Digital din 2018 și este co-trainer la Cursurile de  Marketing Online pentru Începători și Avansați DallesGO și la GPeC Trainings, parte din Gala Premiilor eCommerce în România, cel mai important eveniment de eCommerce din CEE.

Agenția MTH Digital este alături de clienții săi în calitate de departament de marketing online externalizat, cu know-how din peste 16 ani de experiență în digital marketing. Pentru clienții săi din domenii variate, MTH Digital se ocupă de strategie, creație, copywriting, implementarea campaniilor de Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Youtube Ads, social media, content writing și email marketing.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MTH Digital

At MTH Digital we love making things happen. But we also love 3 things: digital, logic and the big picture. We don’t believe digital strategy is about a “one size fits all” solution and we will... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related