Publicis Groupe lansează "Work Your World" pe platforma online Marcel, ca parte a promisiunii pentru un mediu de lucru flexibil

Publicis Groupe lansează "Work Your World" pe platforma online Marcel, ca parte a promisiunii pentru un mediu de lucru flexibil

Începând cu anul 2022, fiecare angajat Publicis Groupe va putea lucra oriunde în lume timp de până la șase săptămâni pe an.

Publicis Groupe [Euronext Paris FR0000130577, CAC 40] a lansat programul intern ‘Work Your World’, o experiență globală unică, gândită special pentru echipa Publicis Groupe și dezvoltată ca parte din platforma Marcel, care combină flexibilitatea, oportunitățile și dezvoltarea. ‘Work Your World’ va începe în ianuarie 2022, luând în considerare toate măsurile de sănătate și siguranță necesare. Astfel, programul va permite fiecărui angajat Publicis Groupe să lucreze din orice țară accesibilă, în care Grupul este prezent, timp de până la 6 săptămâni pe an.

,,Am lucrat din greu pentru a identifica cum putem să transformăm elementele lumii hibride în noi oportunități pentru toți cei care fac parte din echipa Publicis Groupe. Bineînțeles, asta înseamnă și că vrem să facem ca viitorul muncii să fie mai creativ și mai îndrăzneț. Știm că pandemia nu s-a terminat și știm că lumea se poate închide din nou în orice moment. Dar acesta nu este un motiv pentru a ne închide orizonturile și perspectivele. Vom continua să mergem înainte, pentru că într-o zi această criză se va încheia și pentru că suntem datori față de oamenii noștri să facem ca experiența lor profesională și personală în cadrul Publicis Groupe să fie cu adevărat unică” a afirmat Arthur Sadoun, președinte și CEO Publicis Groupe. 

"Oamenii noștri au fost incredibil de abili, în ciuda limitărilor impuse de pandemie. Ei merită să lucreze pentru o companie la fel de ingenioasă ca ei. Work Your World poate ajuta fiecare angajat Publicis să <<lucreze într-o lume potrivită lui>>, într-un mod mai bun și  cu mai multe oportunități, datorită dimensiunii, diversității și a platformei Marcel", a spus Carla Serrano, CSO Publicis Groupe.

Programul Work Your World va începe în primele luni ale anului 2022. Astfel, prin intermediul platformei online Marcel, angajații vor putea:

  • Vedea destinații locale și globale în peste 100 de țări în care Publicis Groupe are birouri, selectate în mod unic pentru ei de către inteligența artificială a platformei Marcel.
  • Consulta actualizările privind țările și locurile accesibile, cu informații despre reglementările locale în materie de sănătate și mediu de business, pentru a putea lua măsurile și precauțiile necesare înainte de călătorie.
  • Găsi variante de cazare prin intermediul Home Swap Home, o funcție disponibilă exclusiv comunității Publicis Groupe, care le permite angajaților să împartă și să facă schimb de locuințe cu colegii.
  • Intra în contact cu alți angajați din diferite țări, prin intermediul profilului construit cu ajutorul inteligenței artificiale în platforma online Marcel, pentru a descoperi cum este să trăiești și să lucrezi într-un anumit loc, care este cel mai bun moment pentru a pleca și multe altele.
  • Accesa un centru de contact dedicat, deschis 24 de ore din 24, pentru a primi asistență în timp real de la experți pentru întrebări legate de călătorii, reglementări sanitare, vize și permise de muncă.
  • Participa la comunitatea Work Your World, o rețea creată de oamenii Publicis Groupe pentru oamenii Publicis Groupe. 

Work Your World este o inițiativă orientată spre viitor, dar care se bazează pe moștenirea Publicis Groupe și pe valorile pe care le-a reprezentat întotdeauna: Viva La Difference. Datorită platformei Marcel, fiecare angajat va avea șansa de a avea acces la acest program și de a experimenta alte medii de lucru, culturi și stiluri de viață, prin intermediul unei comunități colaborative.

Publicis Groupe va împărtăși mai multe detalii despre Work Your World în cadrul celui de-al doilea seminar Viva La Différence, care va avea loc online pe Marcel în luna decembrie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related