Prima livrare cu drona prin Tazz Now: Doar în 15 minute, în zbor, la tine acasă

Prima livrare cu drona prin Tazz Now: Doar în 15 minute, în zbor, la tine acasă

Nu aduc renii ce aduce drona. Dacă vedeți zilele acestea ceva roșu zburând deasupra orașului să știți că nu este sania lui Moș Crăciun, ci noul ajutor special Tazz: o dronă. Tocmai a avut loc prima livrare cu drona prin noul serviciu Tazz Now, iar destinatarul a fost unul special. Comanda lui Speak, un nou device glo™, a zburat deasupra orașului până la balconul beneficiarului. De la click în aplicație la primirea pachetului a durat fix un sfert de oră. Dacă am putea să folosim un astfel de serviciu care să transporte și oameni prin București și să ajungem în 15 minute dintr-un loc în altul, ar fi minunat. Dar până la o astfel de premieră, ne bucurăm de apariția noului tip de curier. Cum a avut loc prima livrare din viitor, vedeți mai jos. 

 

Comanda dumneavoastră tocmai a decolat

Da, Star Trek a ridicat mult așteptările noastre de la viitor. Teleportare, holograme ambientale, mâncare aburindă ieșită din pereți, interacțiuni cu civilizații extraterestre. Dar se pare că viitorul a avut alte planuri pentru noi. De exemplu, livrări cu drona. Iar asta, recunoaștem, e ceva destul de tare. 

Ne-am obișnuit să comandăm ceva, să dăm click și apoi să așteptăm cât mai curând pachetul. Acum, acesta poate ajunge în doar 15 minute datorită noului serviciu Tazz Now. 

După cum s-a văzut în prima livrare făcută de noul curier zburător, acesta e eficient, prompt și foarte amabil. L-a testat în premieră Speak, care a comandat prin Tazz Now, un nou device glo. 

”Știm, e sezonul livrărilor cu sania trasă de reni, dar preferăm o variantă mai out of the red box, cum o să vezi în clip”, au anunțat cei de la Tazz.

 

 

Tazz Now e un serviciu nou și foarte rapid de la Tazz. Când e vorba de o nevoie urgentă a cumpărătorului, Tazz Now poate livra în 15 minute cumpărături din cadrul unei game de peste 2500 de produse.

Prin Tazz Now pot fi comandate produse proaspete, provenite de la producători locali, dar și o serie de produse care se găsesc în orice supermarket: hrană pentru animale de companie, băuturi alcoolice și non-alcoolice, carne, mezeluri și Ready Meal, cosmetice și dermatocosmetice, patiserie, produse congelate, produse naturale, remedii și suplimente, la prețuri similare cu cele din supermarket.

Noul serviciu lansat de Tazz este disponbil momentan în următoarele zone de livrare în București: Tineretului, Ghencea și două arii în Pipera și funcționează zilnic, de luni până duminică, între orele 7:00 și 23:00.

(18+) glo™️ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related