Revista Zile și Nopți, ediția de aprilie, este distribuită acum în locații premium, instituții de cultură, cinematografe, restaurante sau baruri, din București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Timișoara și Constanța

Revista Zile și Nopți, ediția de aprilie, este distribuită acum în locații premium, instituții de cultură, cinematografe, restaurante sau baruri, din București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Timișoara și Constanța

Revista este tipărită în 148 de pagini și prezintă texte originale din universul pop culture, dedicate muzicii, filmului, artei și culturii contemporane. Revista conține și un supliment, Vacanța de vară 2024, prezentat de NIVEA.

Începând cu luna aprilie, Zile și Nopți anunță și un parteneriat cu Karpaten Turism, care susține capitolul de Lifestyle, din revista tipărită dar și din online.

Iată câteva recomandări din cuprinsul revistei de aprilie!

La Capitolul Pop Up Stories vă prezentăm portretul unei dive moderne: TAYLOR SWIFT.

Mitologia artistei este construită dintr-o varietate de componente, cea mai semnificativă fiind abilitatea ei de a transpune, în piesele pe care le scrie încă de la începutul carierei, experiențe umane universale

La Capitolul FILM vorbim despre premierele lunii aprilie, unde avem filme de toate genurile, de la dramedii sau biopic-uri până la horror-uri şi distopii.

Începând cu luna aprilie, sezonul cinci din serialul Star Trek: Discovery devine disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe platforma SkyShowtime şi prezintă echipajul U.S.S. Discovery în efortul de a desluşi un mister care îl va trimite într-o aventură epică prin galaxie, în căutarea unei forțe străvechi, a cărei existență a fost ascunsă timp de secole. Ioan Big, publisher Zile și Nopți, a avut oportunitatea de a schimba câteva vorbe, în exclusivitate pentru România, cu showrunnerii serialului, Alex Kurtzman (Transformers, Mission: Impossible III, serialul Fringe) şi Michelle Paradise.

La Capitolul ARTĂ & CULTURĂ, susținut de Vodafone, vă prezentăm un interviu în exclusivitate cu GIOVANNA PESSI, una dintre cele mai apreciate interprete la harpă din Europa, artistă care se regăsește în lineup-ul festivalului JAZZ IN CHURCH, de la Biserica Lutherană din București.

Premiera spectacolului Pericles, de William Shakespeare, la Teatrul Maghiar de Stat “Csiky Gergely” din Timișoara, reprezintă unul dintre evenimentele realmente speciale ale acestei stagiuni, dat fiind faptul că punerea în scenă este semnată de către reputatul regizor Philip Parr, preşedinte al European Shakespeare Festivals Network și responsabil de numeroase montări bazate pe scrierile Marelui Will, mai ales sub forma proiectelor comunitare la scară mare.

De altfel, Philip Parr este și co-autor al ineditului concept experiențial Shakespeare Village, din cadrul ediției a XIV-a a Festivalului Internațional Shakespeare de la Craiova, care se va desfășura în perioada 16-26 mai. În ediția de aprilie a revistei Zile și Nopți, vă prezentăm un interviu în exclusivitate cu PHILIP PARR.

Personalitate proeminentă a baletului contemporan, directorul de teatru și coregraful Richard Wherlock (n. 1958) este celebru în întreaga lume pentru prospețimea și originalitatea poveștilor pe care le spune fără a apela la cuvinte, folosindu-se doar de expresivitatea corporală a performerilor și de puterea de sugestie a imaginilor care compun set design-ul în care aceștia evoluează.

Spiritul său ludic s-a manifestat plenar în premiera de la Opera Naţională Bucureşti, Tevye, spectacol de dans contemporan bazat pe cartea ce a inspirat celebrul musical de pe Broadway, Scripcarul de pe acoperiş, dar creat pe o muzică special compusă de către Olivier Truan, la comanda Teatrului Basel, al cărui balet Richard Wherlock l-a condus timp de peste două decenii.

Am profitat de scurta prezență în România a lui RICHARD WHERLOCK pentru a-l descoase în privinţa modului în care tratează raportul dintre dans, muzică și scenografie în crearea spectacolelor sale, într-un interviu exclusiv pentru Zile și Nopți.

La Capitolul MUZICĂ vă prezentăm o parte dintre artiștii care vor urca pe scena festivalului de jazz & blues de la Brașov. Cele câteva zeci de show-uri, unele în premieră naţională, susţinute de muzicieni români şi străini de Jazz, Blues, Soul, Rock şi World Music pe scenele Braşov Jazz & Blues Festival, a cărei ediţie - a XII-a - se va desfăşura anul acesta în perioada 15-18 august, promit să ofere publicului o experienţă realmente memorabilă, indiferent de gusturi şi preferinţe.

Cu toate că lineup-ul nu a fost încă anunţat în totalitate, sunt deja unele nume care atrag în mod deosebit atenţia: Sugar Ray & The Bluetones, Monster Mike Welch sau Ana Carla Maza.

La Capitolul EAT & DRINK vă prezentăm o colecție de articole realizate de contributorii Zile și Nopți: Ștefan Chirițescu, Head of Strategy McCann Worldgroup Romania, Cosmin Dragomir, antropolog culinar și jurnaliștii Horia Ghibuțiu și Gruia Dragomir.

La Capitolul LIFESTYLE, susținut de Karpaten Turism, Alin Gălățescu ne prezintă un fashion editorial Moments - Dialoguri: MODĂ vs SCULPTURĂ” - eveniment dedicat marelui Salvador DALÍ.

Arhitect Ioana Aldea ne prezintă reconversia de succes a Băii Turceşti din Iaşi unde a fost amenajat un Centru Internațional de Artă Contemporană, o clădire pe cât de frumoasă și valoroasă, pe atât de puțin întreținută în anii premergători intervenției.

SmartBill ne prezintă o nouă Poveste de succes, de data despre plăcerea de a îmbrăca un costum unic: TUDOR. PERSONAL TAILOR. Tudor. Personal Tailor reprezintă un brand de îmbrăcăminte bărbătească ce îmbină eleganța inspirată de tradiția britanică cu rafinamentul croitoriei italiene, reinventând conceptul custom-made ținând cont de nevoile contemporane ale clienților.

În București, revista Zile și Nopți se distribuie gratuit în numeroase spații culturale, printre care amintim:

- Teatrul Naţional „I. L. Caragiale”, Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, Teatrul Odeon, Teatrul Act, Teatrul de Artă, Teatrul Apropo, în Culise, Teatrul Excelsior, Teatrul Godot, Apollo 111, FF Theatre, Teatrul Avangardia, Teatrul Coquette, Teatrul Elisabeta, Teatru Infinit, Teatrul Mic, Teatrul Ion Creangă, Teatrul Muzical Ambasadorii, Teatrul Stela Popescu, Teatrelli, Unteatru, Point, hub cultural, Teatrul Arte dell’Anima, Teatrul de Opereta Ion Dacian, Opera Națională București,
- MARe - Muzeul de Artă Recentă, MNAC - Muzeul Naţional de Artă Contemporană, MNAR - Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”,
- 2/3 galeria, Catinca Tabacaru Gallery, Elite Art Gallery, Galeria Senso, Kulterra Gallery, Scemtovici & Benowitz Gallery, ARCUB, Assamblage - Institutul de Artă și Design, Fundația Calea Victoriei.

Tot în București, revista se mai poate găsi la Hard Rock Café, Club Control, Green Hours, The Pub Universității, J’ai Bistrot sau în rețeaua Cinema City.

Citește Zile și Nopți, ediția de aprilie, varianta digitală a revistei.

Pe site-ul zilesinopti.ro găsiți acum și calendarul de evenimente din 24 de orașe din România.

Secțiunea de evenimente este susținută de glo™.
(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related