Webstyler ia cu atac festivalurile

E timpul pentru mai mult si asta isi doreste si Webstyler. In curand agentia ne va umple de surprize. L-am furat pentru voi pe Bogdan Nitu, Director General Webstyler, pentru a ne dezvalui mai multe. Cu conturi precum Altex si Tiriac Auto, agentia este convinsa ca in acest moement de piata conteaza cel mai mult strategia.

IQads: Cum a evoluat Webstyler de la infiintare si pana acum?
Bogdan Nitu: As spune ca a evoluat odata cu piata. Uneori chiar inaintea ei, in sensul in care nu de putine ori am definit trenduri, directii noi.
Imi aduc aminte de inceputurile comunicarii online in Romania, cand incercam sa convingem clientul de ce are nevoie de un site. Astazi, nu exista companie serioasa care sa nu aiba un site web.
In 2002, la 2 ani de la infiintare, Webstyler a fost desemnata 'Agentia Anului', la Internetics.
In 2006, Webstyler e un veteran in piata de comunicare online, cu un portofoliu de clienti de invidiat si cu lucrari care ne-au adus reputatia de azi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

SectiuneBranded


Related