[Cuvinte compromise] Manuela Gogu: Noua limba de lemn este limba oamenilor care exprima frumos idei si principii indoielnice

[Cuvinte compromise] Manuela Gogu: Noua limba de lemn este limba oamenilor care exprima frumos idei si principii indoielnice

Pe de o parte, suntem inconjurati de multi, prea multi oameni frumosi care vorbesc cu drag, despre nimic. Pe de alta parte, ca un fel de razbunare, ceilalti vorbesc pe sleau, mai putin pretentios. Intre cele doua tendinte, limba romana se schimba iar retelele sociale au o mare influenta asupra acestei transformari. Manuela Gogu, Creative Director Golin, crede ca aceasta e evolutia fireasca a lucrurilor, in ciuda parerilor nostalgicilor sau a refractarilor. 

Am ajuns intr-o zona extrema a politically corectnessului si avem de-a face cu multi oameni frumosi care se exprima, evident, foarte, foarte frumos. Desi aceasta exprimare frumoasa nu este neaparat in concordanta cu ceea ce vor sa transmita. Exprimari aparent simpatice si pozitive care ascund de multe ori frustrare, dorinta de moralizare si de a epata „intr-un mod understated” - o mandrie ascunsa pentru propria persoana si propriile valori.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related