Superbrandul Profi, partener principal al Federației Române de Handbal

Superbrandul Profi, partener principal al Federației Române de Handbal

Profi a fost desemnat Superbrand și a apărut în volumul 10 al cărții Superbrands pentru România. Acest statut a fost obținut în urma unui proces complex de evaluare în cadrul căruia etapele principale sunt jurizarea asigurată de către 30 de profesioniști din industrii reprezentative, care decid lista scurtă a brandurilor ce intră în etapa a doua de evaluare, respectiv, cercetarea de piață pe consumatori, derulată în parteneriat cu Ipsos România. 

La începutul acestui an, magazinele Profi au devenit partener principal al Federației Române de Handbal (F.R.H.), ridicând acum la cel mai înalt nivel susținerea pe care o acordă handbalului de la noi încă din 2016.

“Credem în forța handbalului românesc, în contribuția lui la educarea unui tineret sănătos și la promovarea imaginii României în general,” a declarat Pawel Musial, Directorul General Profi Rom Food. “Susținând echipa națională feminină timp de mai mulți ani am putut remarca eforturile consecvente ale FRH, iar asta ne-a determinat să ne extindem suținerea către toate tipurile de activități pe care le promovează federația: loturile masculine și feminine, echipele naționale de seniori, tineret, cadeți, juniori și programul Plan Talent”.

"Sportul condensează câteva valori care se regăsesc și în alte industrii: muncă, echipă, rezultate! Faptul că Profi a devenit partener principal al F.R.H. arată că împărtășim aceleași valori și gânduri de viitor.", Alexandru Dedu, președintele FRH

„O prioritate a magazinelor Profi este să acorde copiilor cât mai multe șanse de a se dezvolta armonios; de aceea contribuim cu entuziasm la desfășurarea proiectului Plan Talent, al FRH, prin care cei mai talentați copii din toată țara au acces la antrenamente cu cei mai experimentați antrenori din România, inclusiv cu antrenorii loturilor naționale, ”, a adăugat Călin Costinaș, Director general adjunct Profi.

Cu peste 1560 de magazine, Profi este rețeaua de retail alimentar cu cea mai mare acoperire geografică de la noi și, cu peste 26.000 de angajați în magazine integrate și partener, este cel mai mare angajator privat din România. Aceste magazine au dobândit statutul de Superbrand în 2021, statut ce confirmă recunoașterea unui brand pe o piață și îi adaugă prestigiu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related