Cheil | Centrade semnează noua campanie de brand PROFI România, în calitate de partener de comunicare integrată

Cheil | Centrade semnează noua campanie de brand PROFI România, în calitate de partener de comunicare integrată

Agenția de comunicare integrată și data intelligence Cheil | Centrade, hub-ul pentru Europa de sud-est al rețelei Cheil Worldwide, devine, în urma unor serii de pitchuri, partener atât pentru componenta de imagine, cât și pentru aplicația Profi.

Repoziționată sub deviza “Zilnic Prețuri Mici”, rețeaua Profi a introdus gradual un nou concept de magazin, cu o gamă de produse îmbunătățită. Succesul acestui format, extins treptat în întreaga rețea pentru a le oferi românilor din mediul urban și rural o experiență completă, la cele mai înalte standarde de inovație din retailul european, a făcut ca brandul să evolueze de la magazinul de proximitate, la acel loc unde găsești în fiecare moment al zilei o surpriză plăcută.

La doar puțin peste un an de la lansarea de la Ploiești a magazinului concept „Noul Profi”, rețeaua numără deja 350 de magazine de acest fel. Modelul „Noul Profi” se regăsește în toate cele patru formate consacrate: Profi Super – magazinul mare, cu cea mai întinsă suprafață de vânzări și cel mai extins portofoliu de produse; Profi City – mica unitate urbană, de lângă casă; ProfiGo – magazinul de mici dimensiuni, pentru cumpărături rapide, gata de consum și Profi Loco – magazinul din afara marilor aglomerări urbane.

„«Noul Profi» vine cu un design mai plăcut, ușor de recunoscut chiar și de la distanță, dar și cu adăugiri precum zonele FiiGo Cafe și cele de Bistro, cu o ofertă completă de produse de patiserie proaspăt coapte, prăjituri și nu numai, zone de proximitate unde cumpărătorii își pot face cumpărăturile simplu și rapid. Noul model Profi aduce o gură de aer proaspăt prin fiecare detaliu. De la mobilierul nou și iluminare mai bună, la servicii noi precum mâncare caldă, proaspăt gătită, hotdogi, burgeri, pizza și cafea premium pe care ți-o poți prepara singur, sunt doar câteva dintre noutățile care, desigur, implică investiții semnificative în echipamente noi. Totodată, gama de produse din magazine este permanent adaptată atât în zona de semipreparate, cât și în cea de hrană uscată.”, declară Pawel Musial, CEO Profi Rom Food.

“În 2021, am început să revoluționăm felul în care arată magazinele noastre și senzația pe care o transmit, introducând conceptul «Noul Profi» și cumpărăturile de proximitate. În 2022 am continuat să multiplicăm acest model și, totodată, am dus revoluția și în interiorul Profi prin digitalizare și alte programe, inclusiv prin utilizarea inteligenței artificiale în beneficiul clienților noștri. Această serie de inovații, alături de gama variată de produse la cele mai bune prețuri, transformă fiecare vizită la Profi într-un motiv de bucurie, de aici și acest videoclip inedit, inspirat de starea de bine pe care o au clienții noștri și refrenul cover-ului propus de noi –‘Hai și tu la Profi acum și câștigă’. “, adaugă Marta Królikowska, Marketing Director Profi Rom Food. 

“Atunci când începi un parteneriat ambițios este nevoie de calibrare și aliniere rapidă a echipelor pentru ca rezultatele să apară imediat, dar să se și consolideze sănătos pe termen lung. Retailul este una dintre cele mai dinamice industrii care necesită agilitate, flexibilitate și know-how ridicat din partea tuturor celor implicați în proces, pentru a susține ritmul alert și continuu. Cu toate aceste ingrediente și cu multă pasiune, am pornit la drum în acest parteneriat și simțim deja că suntem o “Gașcă” care va realiza foarte multe lucruri remarcabile împreună, care nu va sta deloc liniștită și care va urca pe multe scene anul viitor.”, punctează Carmen Miruță, Client Service Director Cheil | Centrade. 

Dincolo de noua sa înfățișare în offline, eforturile Profi se remarcă și în digital, oferind experiențe complexe, personalizate prin programe de loializare unice pe piață . Mai mult, clienții se vor bucura de acces și mai facil la produsele pe care și le doresc: livrarea la domiciliu și forme noi de e-commerce ce urmează să își facă în curând apariția la Profi.

“Ce e interesant la Noul Profi este faptul că e un magazin iubit de segmente de public care, în aparență, nu au nimic în comun. GenZ-erii gameri și bunicile lor deopotrivă au aceeași afinitate ridicată pentru Profi. Chiar dacă, evident, detaliile experiențelor lor diferă, motivele de bază sunt aceleași: great value for money și produse iconice listate la raft, având în mod constant nevoile lor în minte.  Acest public dual, pe de-o parte conservator, iar pe de altă parte post-ironic, dar și ambiția de a oferi acestui brand popular viralitatea în comunicare pe care o merită, ne-au inspirat să conturăm o campanie neconvențională care reinterpretează modern un hit care s-a aflat ani buni pe buzele tuturor românilor.”, precizează  Miruna Baias, Strategy Head Cheil | Centrade.

 

“Bunătățile de la Profi sunt deja pop-culture în România. Cafeaua de la FiiGo e cel mai bun mod de a-ți începe ziua, hotdogii sunt deja staruri pe TikTok, burgerii au review-uri mai bune decât cei de la francize celebre, pizza e de nerefuzat la orice oră, iar Raftul Vinarului și vitrina cu ready to eat meals oferă mereu soluții pentru o cină sofisticată. Această gașcă a produselor virale de la Profi, iubite de toate generațiile nu putea să strălucească mai bine decât pe o piesă pe care au dansat generații întregi de români, precum ’Gașca Mea’.“, completează Mihai Gongu, Executive Creative Director Cheil | Centrade.

Amplificări influenceri:

@theorose Gașcă, sunteți cei mai tari! Ați ghicit! Cel mai cel bur-bur-bur-ger se găsește la noul Profi. Și tot la ei am văzut cea mai tare-tare reclamă. Link în primul comentariu. #NoulProfi #CastigiZideZi ♬ sunet original - Theo Rose

 

@jador Bravo, gașcă! Se vede cine merge pe la Profi zi de zi. Dar știți ce e la fel de bun-bun-bun ca hot-dog-ul de la Noul Profi? Noul lor spot. Ador! Link în primul comentariu. #NoulProfi #CastigiZideZi ♬ sunet original - Jador

 

 

 

 

Credits:

Echipa Profi România:
Pawel Musial - CEO Profi Rom Food
Marta Królikowska - Marketing Director Profi Rom Food
Valentin Cristescu -  Marketing Manager Profi Rom Food
Andreea Oancea -  Communication Coordinator Profi Rom Food 

Echipa Cheil | Centrade:
Mihai Gongu - Executive Creative Director
Alexandru Roșca – Group Creative Director
Alina Zaharescu – Head of Art
Sorana Popescu – Graphic Designer
Miruna Baias – Strategy Head 
Carmen Miruță – Business Lead / Client Service Director
Bianca Cauc-Bitu – Account Director
Alexandra Dinu - Account Manager
Bianca Colcea – Jr. Social Media Specialist
Monica Garbur – AV Production
Mihaela Iamandi – Traffic Director 
Dan Butoi – DTP 

Casa de producție Reloadfilm.ro
Iulian Moga – Regizor
Marius Ivașcu – DoP
Dragoș Roșu – Coreograf
Radiana Bratu – Stilist Costume
Traian Ardac – Producător
Adi Bulboacă – Foto & Video SM

Postproducție Chainsaw Europe
Maria Zaharia – Editor Imagine
Hasan Nasser, Andrei Vasilache  - Editori sunet
Alecsandru Georgescu – Editor grafică
Diana Gordon – Coordonator postproducție

PROFI România este rețeaua românească cu cea mai mare acoperire geografică din țară, precum și cel mai mare angajator din retailul românesc cu circa 27.000 de angajați, în peste 750 de localități, lucrând în mai bine de 1.600 de magazine, dintre care aproximativ 900 sunt administrate de antreprenori parteneri.

Agenția digitală full service Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare integrată din România și servește drept hub regional pentru rețeaua coreeană Cheil în sud-estul Europei, coordonând strategia de comunicare și creație pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte ENGIE Romania, PROFI România, Hochland România, First Bank, Nivea, Ursus Breweries, NN România, Carrefour România, Alpin 57 Lux, Mondelez, Raiffeisen Bank, Point Pickup, Asociația ANAIS și United Way.

În 2018, Cheil | Centrade București a lansat divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deservește mai multe piețe din Europa. Înființată în 2022, divizia de Digital Media completează mixul de servicii pe care agenția îl pune la dispoziția clienților săi, beneficiind și de avantajul propriului centru de servicii digitale și analiza datelor. Diviziile DIA şi Digital Media oferă clienților soluții digitale personalizate, folosind cele mai noi instrumente analitice din sfera digitalului. 

În 2022, Cheil | Centrade a obținut primul Grand Prix românesc la IAB Mixx Awards Europe cu campania “Guilt Gifts Puppetry” pentru Asociația ANAIS, Aurul, Argintul și două trofee de Bronz la Premiile Effie, precum și două trofee Crystal la MAD Awards. În 2021, Cheil | Centrade a obținut cele mai multe premii (16 lucrări finaliste și 7 medalii) la Webstock Awards, a fost cea mai premiată agenție românească la Cresta Awards, a obținut Marele Premiu al IAB MIXX Awards și trofeul Gold la Internetics. Totodată, a obținut 5 nominalizări și 3 trofee la Premiile Effie în categoriile tech, energie, banking și asigurări.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related