[Profi pune suflet] Galeria Profi pune suflet până la ultimul fluier

[Profi pune suflet] Galeria Profi pune suflet până la ultimul fluier

Energia publicului este vitală pentru orice întâlnire sportivă. Spectacolul competițiilor este construit, în egală măsură, de determinarea și forța sportivilor, pe de o parte, și de trăirea intensă a oamenilor care îi încurajează, de cealaltă parte. Emoțiile comune, de pe teren și din tribune, explozia de bucurie de la final, pasiunea împărtășită sunt ceea ce transformă sportul în ceva cu totul unic. 

Galeria Profi este singura galerie profesionistă din România: membrii acesteia au fost aleși cu atenție, din toată țara, și se întâlnesc la fiecare meci pentru a susține cu tot sufletul echipa națională. 

”Când galeria se ridică în picioare și îi auzim cum scandează și sunt super entuziasmați, ne dau și nouă impuls, simțim energia bună din partea lor. Ne ajută, ne dau încredere și energie. În momente cheie, ei sunt cei care ne împing de la spate”, povestesc sportivele din lotul național. 

Sportul este unul din cei șapte piloni pe care este construit programul Profi pune suflet. Pentru că sportul, dincolo de disciplină, competiție, victorii sau înfrângeri, înseamnă speranță și solidaritate. Înseamnă să pui suflet. Atât pe teren, cât și în tribune. 

În seria editorială [Profi pune suflet], realizată în parteneriat cu Profi, redescoperim România prin lucrurile bune care o definesc și vorbim despre fapte bune, inițiative speciale și povești cu suflet, cele de care avem nevoie pentru a schimba prezentul în viitorul la care visăm.

 

De peste tot din țară, pentru națională

Handbalul este spectacol, forță, determinare. Iar meciurile echipei feminine de hanbdbal a României constituie motiv de bucurie și speranță pentru toți. Handbalul feminin este un sport de echipă important, cel care se bucură de cea mai caldă și intensă încurajare din partea suporterilor. 

O parte importantă din energia competițiilor vine din tribune, acolo unde Galeria Profi face spectacol și susține ritmul meciului în permanență, prin coregrafii, scandări, tobe, energie și pasiune. De altfel, Profi a fost alături de Federația Română de Handbal din 2016.

Galeria Profi, singura galerie profesionistă din România, este compusă din cei mai înfocați susținători ai handbalului feminin. La fel cum jucătoarele au fost selecționate în echipa națională pentru că sunt cele mai bune, așa și susținătorii trebuie să îndeplinească anumite condiții ca să se alăture galeriei. Ei au fost selectați după criterii riguroase pentru a face parte din grup, sunt adevărați profesioniști, care însoțesc echipa la fiecare meci. 

Oamenii din Galeria Profi se strâng din toată țara pentru același lucru pe care îl iubesc - naționala de handbal a României, care îi bucură și le oferă motive de mândrie.

 

Cu tot sufletul alături de echipă

"Punem suflet până la ultimul fluier!" este mesajul scris cu litere mari, care poate fi observat în tribune la meciurile naționalei feminine de handbal. Sufletul Galeriei Profi se simte în fiecare secundă a competiției. 

Povestea oamenilor din galerie a fost spusă de Reporter de bine, care a aflat cine sunt cei mai înfocați fani, cei care vin cu tobele după ei la fiecare meci și trăiesc fiecare secundă, la intensitate maximă, alături de jucătoare. Ei au fost filmați anul acesta la Bistrița, la meciul naționalei feminine de handbal, finala Trofeului Carpați contra Spaniei.  

”Când am auzit de Galeria Profi, am zis: Yes! Asta e pentru mine. În sfârșit mă regăsesc în anii copilăriei mele. Handbalul e o mare dragoste a mea”, spune unul dintre suporterii Galeriei Profi.

Handbalistele lotului național spun că e foarte importantă încurajarea din tribune, energia pe care o simt alături la fiecare pasă, intensitatea cu care sunt susținute în fiecare secundă a meciului. 

Asta înseamnă sportul: emoția comună, pasiunea împărtășită, explozie de energie, motiv de încredere și optimism.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Sectiune

Dictionar



Branded


Related