Jon Hamm, ești bine, omule

Jon Hamm, ești bine, omule

Cand spui hai sa facem streaming, nu te gandesti neaparat la AppleTV+. Nu prea spune nimeni ‘AppleTV+ and chill’. Totusi, din ce in ce mai multe productii se vad acolo si din ce in ce mai multi actori de calibru joaca in ele. Nu si Jon Hamm. Si n-are de gand sa taca in legatura cu asta.

In timp ce navigheaza pe televizorul urias, Jon numara colegii celebri de pe ecran si se intreaba: eu de ce nu? E smart modalitatea gasita de TBWA\Media Arts Lab Los Angeles, de a trece in revista titlurile si actorii productiilor Apple, intr-un spot care pare a fi despre altceva.

Jon, noi am vrea sa-ti spunem ceva. Esti bine, omule. Inchide televizorul ala cat suprafata unui apartament din Berceni si priveste panorama. N-ai sa simti ca-ti lipseste nimic.

Reality check: de fapt, Jon a aparut in contentul TV+, intr-un episod din Carpool Karaoke, din 2018. Dar asta nu strica in niciun fel o reclama buna.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related