Spotlight Advertising semneaza noua campanie de promovare Osteovit

Spotlight Advertising semneaza noua campanie de promovare a brand-ului Osteovit® din portofoliul Sicomed SA. Campania a revenit agentiei Spotlight in urma unei licitatii organizate la inceputul anului de catre Sicomed, cel mai mare producator de medicamente din Romania.

Osteovit® aduce pe piata romaneasca o combinatie de Calciu si vitaminele necesare fixarii acestuia in oase, ce asigura o structura osoasa sanatoasa necesara tuturor, indiferent de varsta.
Punctul de plecare al conceptului consta in faptul ca oamenii ignora sau uita lucrurile cu adevarat importante, esentiale vietii. Mesajul, stricto sensu, este ca fara o structura de rezistenta sanatoasa, nu ne putem bucura de viata. Valorile ei - dragostea, intelepciunea, bucuria, forta - nu pot fi sustinute decat printr-o stare buna a sanatatii, printr-un sistem osos sanatos. Osteovit®, supliment alimentar de calciu si vitamine vine astfel cu solutia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related