Agenția Data Revolt este partener Google Premier Partner în 2022

Agenția Data Revolt este partener Google Premier Partner în 2022

Agenția de digital marketing Data Revolt a obținut în februarie 2022 statutul de Premier Partner în programul Google Partners, intrând într-un grup select format dintr-un procent de 3% din agențiile de marketing din România partenere Google.

Prin această distincție, Google recunoaște realizările agențiilor de top partenere de pe tot globul, acordând statutul de Partener Premier ca parte a noului program de parteneriat Google. Propriu-zis, divizia de Marketing Google Ads a selectat câteva agenții din fiecare țară bazându-se pe indicatori de performanță și pe nivelul de încredere pe care l-au generat în timp  statutul special de parteneri Premier.

De ce își doresc agențiile de marketing să devină Partener Premier?

În primul rând, o astfel de recunoaștere se bazează pe un nivel de încredere generat și confirmat în decursul timpului. Dezvoltarea unei relații solide între agenție, clienți și echipa Google, pe termen lung, creează spațiu propice pentru inovație, viziune strategică și insight-uri reieșite din date, toate favorizând în cele din urmă rezultate mai bune pentru clienți.

Consistență - când ne referim la generarea unor rezultate printr-o campanie, putem diferenția ușor între concentrarea eforturilor pentru a obține performanță pe termen scurt și abordarea strategică a nevoilor unui business pe termen lung. Atunci când planificăm creșterea unui business pe termen lung e nevoie de consistență și Google recunoaște valoare unei perspective strategice în livrarea de rezultate premium(er).

Skilluri și know-how certificat - pentru a putea primi distincția de Partener Premier, managerii de campanii trebuie să fie certificați recent: toate certificările Google sunt oferite pe perioade relativ scurte de timp și reflectă abordarea companiei care se axează pe inovație continuă și respectiv învățare constantă.

Rezultate - la baza acestor criterii se află capacitatea de a genera rezultate. În vreme ce toată lumea își dorește un ROAS bun, doar anumite echipe pot să și livreze în mod constant rezultatele dorite, iar Google oferă această recunoaștere unui grup restrâns de agenții partenere din fiecare țară.

Data Revolt - tehnologie și date în marketing

Echipa Data Revolt include specialiști în Performance și marketing Programmatic, o echipă dedicată de DEV specializați în data (analytics) și martech, servicii premium de SEO, design, UX și UI. skilluri de automatizare în marketing și e-commerce, dezvoltare de platforme și strategie integrată.

Agenția a fost fondată în 2018 și oferă o gamă completă de soluții data-driven pentru business-uri: Data Analytics / Performance Marketing / Programmatic marketing / SEO / Automation / Direct Marketing / UX, UI, Design / Conversion Rate Optimisation / Social Media / Content marketing, atât pentru clienți mari de tip corporate cât și pentru business-uri medii, la nivel local și internațional.

Bazându-se în prezent pe o echipă de mai mult de 50 de oameni, agenția Data Revolt oferă soluții data driven pentru clienți precum Orange România, Metro Cash&Carry, MeliMelo Paris, Flanco, Fleurop, Rompetrol, Vivre și alții.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Data Revolt Agency

Data Revolt este o agentie de data marketing, specializata in interpretarea si folosirea datelor de business in campaniile de performance/ media, situata in top 3 agentii de performance marketing din... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related