Saatchi & Saatchi + The Geeks semnează campania de lansare Cheetos în România

Saatchi & Saatchi + The Geeks semnează campania de lansare Cheetos în România

Anul 2022 este anul distracției #înstilulCheetos, anul în care brandul Cheetos, alături de Chester, ambasadorul oficial, și-au propus să ne ajute să evadăm din rutină cât mai des, lansându-ne tot felul de provocări distractive și content trăsnit. De la concursuri amuzante pe Facebook, la provocări în TikTok și influenceri gata să răspândească distracția #înstilulCheetos, Saatchi & Saatchi + The Geeks și PepsiCo au pregătit o mulțime de surprize pentru fanii Cheetos pe parcursul acestui an.

Chester este personajul emblematic al brandului Cheetos și vedeta campaniei de comunicare, un ghepard carismatic, mereu pus pe șotii și gata să aducă distracția în rândul tuturor din familie. Acum, și în familiile din România. El este și personajul principal al spotului TV de lansare, un spot care transportă familia în lumea în care sunt făcuți pufuleții Cheetos, printr-o incursiune în stilul Cheetos.

 

Despre campanie

Campania de comunicare Cheetos este una amplă, atât în digital, cât și in-store. Pentru că Cheetos este brandul distracției, fanii Cheetos se vor putea distra pe tot parcursul anului alături de Chester și de provocările lui care mai de care mai șturlubatice. 

,,La un moment dat am vrut să ne luăm o pisică în agenție, dar pandemia ne-a trimis să lucrăm de acasă, iar Universul ne-a adus până la urmă cea mai cea „pisică”. Pe Chester, cel mai cool ghepard din lume și unul dintre cele mai puternice brand icon-uri din câte știm. Am simțit de la pitch că ni-l dorim mult, am luptat să-l „adoptăm” și cred că și clientul a simțit asta din prezentarea noastră. Suntem fericiți că un superbrand precum Cheetos e în portofoliul agenției și că avem onoarea să-l lansăm în România. Urmează un an plin de lucruri grozave, fun și mischievous, un an în stilul Cheetos”, a declarat Teodora Ionică, Group Creative Director Saatchi & Saatchi +  The Geeks.

,,Lansarea lui Cheetos în România este probabil vestea anului în advertising, iar faptul că noi am câștigat pitch-ul și ne ocupăm de lansarea acestui icon brand este ceva wow. Pentru că Cheetos este un brand cool, care îți oferă libertatea de a face tot felul de lucruri creative la care orice agenție visează”, a afirmat și Cristiana Petre, Senior Copywriter Saatchi & Saatchi + The Geeks.

,,Cheetos, brandul vedetă anul acesta în portofoliul Pepsico și noutatea mult așteptată de consumatori, este acum în România. A lansa un brand internațional este o mare provocare, iar parteneriatul cu o agenție creativă de încredere este unul esențial. Deci, cu un brand  puternic și un parteneriat de încredere, sperăm ca această lansare să fie una de succes, apreciată de consumatori și să consolideze poziția Pepsico de lider în categorie”, a declarat Corina Ilie, Senior Brand Manager STAR și Cheetos.

ECHIPA PepsiCo
Oana Nuță – East Balkans Marketing Manager Snacks
Corina Ilie – Sr. Brand Manager Cheetos & Star
Oana Vintilă – Brand Manager Cheetos & Star
Alexandra Constantin – Senior TCP & Media Manager
Laurențiu Ion – Senior TCP & Media Manager
Alina Nedea – Brand Manager Star & Cheetos

ECHIPA Saatchi & Saatchi + The Geeks
Vlad Petre – Managing Director
Ioana Mușat – Client Service Director
Laurențiu Semeniuc – Head of planning
Bogdan Costin – Creative Director
Cristiana Petre – Senior Copywriter
Roxana Coman – Senior Art Director
Robert Sopârlache – Senior Art Director
Andreea Moise – Senior Art Director
Alexandru Filoteanu – Graphic Designer  
Teodora Ionică – Group Creative Director
Mădălina Stoica – Account Director
Mirabela Manea – Digital & Data Account Director
Emanuela Tudorache – Account Manager
Raluca Ciucă – Social Media Manager

Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat o cifra de afaceri de peste 70 miliarde dolari în 2020, adus de un portofoliu de alimente și băuturi care include Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker Tropicana și SodaStream. Portofoliul PepsiCo este format dintr-o gamă variată de produse alimentare și băuturi savuroase, printre care 23 de branduri ce generează fiecare, anual peste 1 miliard de dolari în vânzări de retail.

Saatchi & Saatchi + The Geeks este o agenție de comunicare integrată full service, parte din Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume și cel mai mare din România. Agenția are în portofoliu clienți precum Daimler, Edenia, Groupeseb (Tefal, Rowenta, Krups), Jacobs, Profi, Provident, Ferrero, Xella (Ytong, Macon).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related