Despre Copii și Bioderma România lansează o campanie de informare și educare ce are ca subiect principal rutina de îngrijire a copiilor cu piele atopică

Despre Copii și Bioderma România lansează o campanie de informare și educare ce are ca subiect principal rutina de îngrijire a copiilor cu piele atopică

Materialele video sunt realizate cu implicarea unei echipe de medici dermatologi din cadrul Sistemului Medical MedLife și fac parte dintr-o campanie de comunicare amplă, dedicată gamei Atoderm, parte din portofoliul Bioderma.

Despre Copii, compania media nișată pe segmentul de parenting, alături de Clubul Bebelușilor (site de nișă prezent în portofoliul Despre Copii) anunță lansarea unui proiect video, de informare și educare, realizat cu sprijinul Bioderma România și implicarea specialiștilor MedLife în dermatologie. Campania vine în întâmpinarea părinților aflați în căutarea unor sfaturi și recomandări de specialitate cu privire la simptome, rutina de îngrijire și stilul de viață recomandat pentru copiii care se confruntă cu dermatita atopică.

Campania “Pielea atopică la copii - Tot ce trebuie sa știi despre cauze, simptome și rutina de îngrijire” vine ca o continuare a demersurilor Bioderma de a lansa periodic, campanii educative și informative în colaborare de medici specialiști, inclusiv la nivel local. În același timp, acest proiect special reconfirmă angajamentul Despre Copii de a veni constant în sprijinul părinților cu informații, sfaturi și recomandări utile pentru copii.

Dermatita atopică este cea mai răspândită formă de dermatită, afectând, la nivel global, aproximativ 20% dintre copii și până la 10% din totalul populației adulte. Aceasta începe să se manifesteze încă din primele luni de viață, astfel că este important pentru părinți să recunoască din timp simptomele, pentru le putea oferi copiilor, sub îndrumarea unui specialist dermatolog, tratamentul corespunzător pentru a calma puseurile cauzate de eczeme.

În acest sens, echipa de medici MedLife implicată în proiect oferă o serie de informații de specialitate, în așa fel încât părinții să poată identifica mai ușor primele semnale de prezență a afecțiunii și, ulterior, să își însușească mai repede rutina de îngrijire a pielii atopice și să folosească zilnic produsele potrivite pentru copiilor lor.

Îngrijirea pielii atopice – Produse care calmează cu succes zonele afectate

Materialele video realizate în cadrul proiectului sunt completate de o serie de articole dedicate, publicate pe site-urile Desprecopii.com și Clubulbebelusilor.ro – materiale ce cuprind informații suplimentare, legate de produsele disponibile în gama Atoderm (Bioderma România), foarte utile pentru a calma pielea atopică. Printre principalele beneficii oferite de acestea se numără: protecția pielii, întărirea barierei cutanate, reducerea frecvenței apariției iritațiilor și a senzației de disconfort.

Brevetul Skin Barrier Therapy™ limitează adeziunea şi proliferarea Stafilococului Auriu, responsabil de agravarea iritațiilor. Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung. Mai multe informații despre gama de produse Atoderm și modalitățile de utilizare: www.pieleuscata.ro.

Dermatita atopică – Sfaturi utile din partea medicilor specialiști

Proiectul video realizat cu sprijinul Bioderma România și cu implicarea unei echipe de medici dermatologi, parte din Sistemul Medical MedLife, abordează trei subiecte de interes pentru părinții aflați în căutarea unor informații de specialitate: La ce vârstă debutează dermatita atopică? Primele simptome și semne, Îngrijirea copiilor cu piele atopică - La ce trebuie să fie atenți părinții? și Dermatita atopică în sezonul rece - Sfaturi și recomandări pentru o îngrijire corectă a pielii atunci când devine și mai sensibilă.

Medicii specialiști oferă, pe durata materialelor, informații, sfaturi și recomandări utile, care acoperă o gamă largă de categorii, printre care se numără: semnele afecțiunii în funcție de vârstă, impactul pe care îl are dermatita atopică asupra calității somnului, alimentația potrivită, materialele recomandate pentru hainele pe care le poartă copiii care se confruntă cu această afecțiune sau temperatura, durata ideală pentru baie sau duș.

Dacă vrei ca aceste sfaturi și recomandări să ajungă la cât mai mult părinți, nu ezita să distribui materialele video realizate în cadrul proiectului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related