Locul in care poti rescrie un headline despre libertate

Somewhere in a cubicle, a man is trying to rewrite a headline about freedom again, again and again.

Acesta este copy-ul unui print din campania "If You don't deserve an award, who does?", pentru festivalul de publicitate newyorkez The One Show 2008. Suna a deviza de HR, nu? Cate feluri de recompense are agentia voastra pentru angajati? Teambuildingul e considerat un fel de rasplata sau de actiune care sa mentina sanatatea grupului?

Nu mediul, mobila sau decorul sunt de vina pentru blocajele de inspiratie, nici pentru conflictele dintre departamente, care ne-am obisnuit sa credem ca sunt inerente. Uneori e de vina doar rutina.

O excursie la munte cu toata lumea s-ar putea sa fie benefica atunci cand elanul creativ pare inert si de neresuscitat, iar relatiile conflictuale au devenit obisnuinta. Uneori trebuie doar sa privesti lucrurile din alta perspectiva, sa abandonezi putin incrancenarea cu care te agati de propriile opinii si sa incerci si alt traseu spre Big Idea sau spre marea idee creativa care pare sa te ocoleasca atunci cand noptile nedormite, petrecute in agentie, au devenit prea multe.

La Moeciu, la 7 km de castelul Bran, se afla Garden Resort, o vila decorata cu bun gust, in care nu lipseste nici cel mai mic amanunt care contribuie la confortul propriului camin. De aceea, promisiunea Garden Resort e ca va deveni "Your home away from home", dupa ce ii veti trece pragul.

Depasind pianul de la receptie, la care o sa va rugati sa nu-si incerce veleitatile vreun coleg, veti descoperi mai intai cafeneaua, care pare o sufragerie imensa, plina de fotolii moi, unde se poate discuta in grupuri mici, la o cafea sau se poate urmari un film intr-o gasca mai mare, pe canapelele primitoare stranse in jurul monitorului plat. Pentru ca intotdeauna uitam cate ceva acasa cand plecam in excursie, cei de la Garden Resort au o colectie de DVD-uri care va asteapta si o biblioteca plina de titluri interesante, in cazul in care aveti pofta de citit. Masa de biliard e dovada ca cei de la Garden Resort chiar s-au gandit la toate gusturile posibile.





Dupa cafeneaua-sufragerie, veti descoperi restaurantul de 70 de locuri, care e printre cele mai frumoase locuri in care veti putea lua masa vreodata, datorita panoramei incredibile a muntelui de peste drum, care gazduieste o puzderie de asezari omenesti, pe care nu le puteti observa pe toate odata. De aceea privelistea este impresionanta, pentru ca pare un tablou care, desi are aceeasi rama, ofera privirii detalii diferite de fiecare data.



Si din cele 13 camere va va intampina aceeasi priveliste magnifica, indiferent pe care parte se afla ferestrele imense. Norocosii care vor sta in cele 2 apartamente, vor avea in plus fata de dormitor si o mini-sufragerie pentru petrecerile nocturne.

Daca aveti in plan un training, sala de conferinte de 30 de persoane va va oferi confortul necesar, alaturi de proiector si ecrane de proiectie.



Dupa training veti avea nevoie de relaxare, de care puteti avea parte in camera de masaj, in sauna de 8 persoane cu vedere spre gradina sau in jacuzzi. Daca preferati sa jucati baschet sau volei pentru relaxare, Garden Resort are si un loc pentru firile sportive. Daca sunteti mai linistiti din fire, puteti oricand sa va dati in leagan sau sa stati in hamac si sa priviti.





Gradina are de asemenea mese pentru 70 de persoane, asa ca puteti lua masa acolo, in mijlocul naturii, in acea oaza de liniste. Bucatarul e foarte priceput si mai mult ca sigur va primi complimentele oaspetilor obositi si infometati, intorsi din drumetii in locurile din apropiere: Cheile Zarnesti, Canionul Sapte Scari, Cheile si Pestera Dambovicioarei.



Asa ca daca agentia voastra nu merita o excursie la Garden Resort, who does?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related