Au fost anuntati castigatorii One Show 2009

Festivalul One Show si-a desemnat castigatorii in 14 categorii de concurs: Newspaper, Magazine, Outdoor, Trade, P.O.P & In-Store, Collateral, Promotion, Radio, TV, Cinema, Non-broadcast, Innovative Media, Integrated Branding, Branded Content, potrivit site-ului oficial www.oneclub.org.

Cele mai multe premii, 39, au fost castigate de agentii de publicitate din SUA, conform Brand Republic. Premiul special "Best In Show" a fost insa acordat agentiei CumminsNitro din South Brisbane, Australia pentru campania Tourism Queensland - "Cea mai buna slujba din lume". In cadrul acestei campanii s-a desfasurat un concurs, al carui castigator a intrat in posesia a 150000 de dolari australieni si a unui post de Manager de Insula.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

SectiuneBranded


Related