Au fost anuntati castigatorii One Show 2009

Festivalul One Show si-a desemnat castigatorii in 14 categorii de concurs: Newspaper, Magazine, Outdoor, Trade, P.O.P & In-Store, Collateral, Promotion, Radio, TV, Cinema, Non-broadcast, Innovative Media, Integrated Branding, Branded Content, potrivit site-ului oficial www.oneclub.org.

Cele mai multe premii, 39, au fost castigate de agentii de publicitate din SUA, conform Brand Republic. Premiul special "Best In Show" a fost insa acordat agentiei CumminsNitro din South Brisbane, Australia pentru campania Tourism Queensland - "Cea mai buna slujba din lume". In cadrul acestei campanii s-a desfasurat un concurs, al carui castigator a intrat in posesia a 150000 de dolari australieni si a unui post de Manager de Insula.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related