La un cyber pahar de rose cu tinerii romani care au urcat pe scena la Cannes Lions 2014

La un cyber pahar de rose cu tinerii romani care au urcat pe scena la Cannes Lions 2014

Ne-am adunat astazi in acest articol sa ii sarbatorim pe Razvan Paul Ghilencea si Bianca Dumitrascu, absolventi ai The Alternative School for Creative Thinking si copy & art la TBWA\Bucharest, care au castigat trofeul Gold cu propunerea lor creativa din competitia Young Lions de la categoria Cyber. 38 de echipe de tineri creativi, de la agentii precum Forsman & Bodenfors Suedia sau Contrapunto BBDO, au concurat pentru cea mai buna rezolvare in 24 de ore a briefului propus anul acesta de The Fred Hollows Fundation. Sub numele FlipSters, cei doi romani au fost selectati in urma competitiei locale de profil de la The Alternative School for Creative Thinking, iar participarea la Cannes a fost sustinuta financiar de PITECH+PLUS/ACADEMY+PLUS.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related