Leo Burnett si-a desemnat castigatorii Leo Academy 2006

Dupa zece zile de deliberare, Leo Burnett i-a nominalizat pe cei mai talentati dintre cei 269 de aplicanti la editia de anul acesta a Leo Academy. Astfel, 25 de tineri vor participa intre 30 octombrie - 17 noiembrie la training-urile sustinute la sediul Leo Burnett de unele dintre cele mai sonore nume din industria advertising-ului romanesc. Criteriile de selectie de anul acesta nu au diferit mult fata de cele ale editiei precedente, accentul fiind pus in special pe originalitate, inspiratie si coerenta in rezolvarea testului de admitere.

Leo Academy isi propune ca intensitatea sporita a cursurilor din acest an sa fie secundata de participarea unui numar impresionant de invitati speciali din domeniul publicitatii si al marketing-ului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related