Agenția de digital marketing Sinaps a deschis birou și la București. Compania a avut o creștere a cifrei de afaceri cu 40% față de anul trecut

Agenția de digital marketing Sinaps a deschis birou și la București. Compania a avut o creștere a cifrei de afaceri cu 40% față de anul trecut
George Rășchitor, General Manager și cofondator al Sinaps

Sinaps este una dintre cele mai mari agenții de performance din România, cu o echipă de 47 de specialiști din Iași, Cluj, București, Constanța și Brașov, cu peste 9 ani experiență în furnizarea de soluții de marketing digital, care acum are birou fizic și în București.

,,Sediul din București a fost o etapă firească pentru noi, acest pas fiind inclus încă de la început în planurile noastre. Un număr mare de clienți din portofoliul nostru sunt din București, în mod natural, am decis sa distribuim o parte din resurse și pentru o prezență fizică în capitală. Focusul principal al noului sediu Sinaps va fi strâns legat de obiectivele generale de dezvoltare ale agenției - atragerea de noi clienți și menținerea unei relații mai stabile față de actualii clienți și parteneri”, declară George Rășchitor.

Până acum, agenția a administrat bugete de peste 41 milioane de euro pentru cei 1000 de clienți, pe cele mai populare platforme: Google Ads, Facebook Ads, YouTube Ads, Instagram Ads si TikTok Ads, fiind printre primele agenții Google Premier Partner și Meta Business Partner din România.  

În 2021, Sinaps și-a mărit echipa în toate departamentele, ajungând la finalul anului cu 40% creștere a cifrei de afaceri. Tendința de creștere a mediului online din România, plus orientarea către scalare a agenției a făcut ca și ultimul an să fie unul cu o creștere importantă a cifrei de afaceri, de la 700.000 euro în 2020, la aproximativ 1.100.000 euro în 2021.

„2021 a însemnat pentru Sinaps o creștere a echipei și a dezvoltării colegilor din middle management, dar și o serie de automatizări a diverselor procese de rutină. 2022 a venit cu altă provocare, așadar de la începutul lui martie am pornit campania #strongertogether, o campanie prin care ne dorim să ajutăm 10 companii sau ONG-uri din România, care ajută la rândul lor refugiații din Ucraina, oferindu-le gratuit timp de 3 luni servicii de consultanță de marketing digital”, adaugă George Rășchitor, General Manager și cofondator al Sinaps.

Totodată, compania și-a propus ca în 2022 să se concentreze pe consolidarea locală a agenției, creșterea echipei din București, dar și o creștere cu 50% a cifrei de afaceri, automatizarea și eficientizarea proceselor de rutină și consolidarea relațiilor cu partenerii și echipa.

Înființată în 2013, Sinaps face parte din topul celor mai importante agenții de marketing online din România. Sinaps este prima agenție Google Premier Partner și Meta Business Partner din Iași și singura Premier Partner Meta Business Partner din această regiune. În cei 9 ani de activitate, a administrat campanii de succes în marketing online pentru peste 1000 de clienți. În portofoliul de clienți al agenției se numără branduri importante precum Lensa, F64, Miele, Zenyth, Editura Litera, Antibiotice Iași, Brikston, Zorile Store, Ramada Iași, Kalapod și mulți alții.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related