Agenția românească Pi2 PR și-a deschis birou în Bulgaria

Agenția românească Pi2 PR și-a deschis birou în Bulgaria

După 14 ani de activitate pe piața românească, agenția independentă de comunicare Pi2 PR și-a deschis o filială în Bulgaria, ca răspuns la dorința clienților internaționali de a-și extinde operațiunile în regiunea Europei de Est, beneficiind de calitatea serviciilor primite din România.

Pi2 PR Bulgaria va gestiona pentru început comunicarea pentru clienți internaționali tradiționali ai agenției, printre care Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria și fintechul iBanFirst, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de plată (PSP) din Europa. Pe lângă aceștia, Pi2 PR Bulgaria a atras în portofoliu compania bulgară Escreo, un producător de vopsea cu efect de whiteboard, care își livrează produsele către peste 2.000 de companii de top din sectoare precum IT, finanțe, media, telecomunicații și publicitate.

Fondată de Mirela Pitu, în 2008, agenția oferă servicii integrate de consultanță în comunicare, de la branding, media relations, social media & influencer endorsement, content & digital marketing, la crisis management și comunicare internă. Compania și-a construit o reputație în a livra clienților idei de campanii de succes, premiate la nivel național și internațional (European Excellence Awards, Digital Communication Awards, WebIT SABRE și Romanian PR Awards). Pi2 PR deține o expertiză vastă în industria de comunicare, de-a lungul anilor lucrând cu branduri locale și internaționale din domenii variate, de la fintech-bancar, imobiliar & construcții, medical & farma, retail, tehnologie și industrie.

„Am decis să înființăm filiala din Bulgaria în urma solicitărilor venite din partea clienților de a le coordona activitățile de comunicare în regiune. Am acceptat cu bucurie propunerea, deoarece ne demonstrează faptul că aceștia apreciază expertiza oferită de-a lungul timpului pe piața românească. Biroul din Bulgaria păstrează specificul de boutique de consultanță al agenției, cu focus pe înțelegerea nevoilor și dorințelor clienților, pentru a le putea oferi, în mod pro-activ, soluții de comunicare eficiente. Ne dorim să dezvoltăm relații pe termen lung cu companiile locale și să contribuim, prin know-how-ul deținut și echipa de profesioniști, la afaceri de succes pentru clienți noștri”, a declarat Mirela Pitu, fondator și General Manager, Pi2 PR.

Din portofoliul de clienți Pi2 PR fac parte companii precum AFV Beltrame Group, Aza Group, Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB), Donalam, iBanFirst, Medima, Wiener Privatklinik, WU Executive Academy, Zebra Technologies. Agenția ia în considerare și alte deschideri de birouri în viitor, în funcție de planurile de extindere ale clientilor la nivel european.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related