Graffiti PR, THE PRACTICE si Pi2 PR, pe shortlistul European Excellence Awards 2012

Graffiti PR, THE PRACTICE si Pi2 PR, pe shortlistul European Excellence Awards 2012

[Update 2] Graffiti PR a fost nominalizata cu proiectele "Tech School" pentru UPC Romania la categoria "Industries and Institutions" (subcategoriile "Telecommunications" si "Science and Education"), "Doctore, esti un erou!" pentru Petrom la categoria "Communications" (subcategoria "Issues and Reputation Management") si "Scuturi Verzi Pentru Comunitati " pentru Petrom la categoria "Communications" (subcategoria "Relaunch") in cadrul editiei din 2012 a European Excellence Awards, informeaza un comunicat emis de Graffiti PR.

De asemenea, Pi2 PR si THE PRACTICE au fost nominalizate cu proiectele "Siemens Race" pentru Siemens Romania, respectiv cu proiectul "Zonga Z-Day" pentru Trilulilu Music, la categoria "National and Regional Campaigns" (subcategoria "Bulgaria, Romania, Croatia, Slovenia, Serbia, Montenegro, Bosnia-Herzegovina").

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related