Graffiti PR si Pi2 PR, premiate in cadrul European Excellence Awards

Graffiti PR si Pi2 PR, premiate in cadrul European Excellence Awards

Graffiti PR si Pi2 PR au fost premiate in cadrul editiei din 2012 a European Excellence Awards, potrivit http://excellence-awards.eu/. Pe 9 noiembrie European Excellence Awards a facut publice nominalizarile, iar pe 6 decembrie au fost anuntati castigatorii in cadrul unei ceremonii care s-a desfasurat in Londra la Roundhouse.

Graffiti PR a fost premiata la categoria "Industries and Institutions", subcategoria "Science and Education" cu proiectul "Tech School" pentru UPC Romania, iar Pi2 PR a fost premiata la categoria "National and Regional Campaigns", subcategoria "Bulgaria, Romania, Croatia, Slovenia, Serbia, Montenegro, Bosnia-Herzegovina cu proiectul "Siemens Race" pentru Siemens Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related