Graffiti PR si Pi2 PR, premiate in cadrul European Excellence Awards

Graffiti PR si Pi2 PR, premiate in cadrul European Excellence Awards

Graffiti PR si Pi2 PR au fost premiate in cadrul editiei din 2012 a European Excellence Awards, potrivit http://excellence-awards.eu/. Pe 9 noiembrie European Excellence Awards a facut publice nominalizarile, iar pe 6 decembrie au fost anuntati castigatorii in cadrul unei ceremonii care s-a desfasurat in Londra la Roundhouse.

Graffiti PR a fost premiata la categoria "Industries and Institutions", subcategoria "Science and Education" cu proiectul "Tech School" pentru UPC Romania, iar Pi2 PR a fost premiata la categoria "National and Regional Campaigns", subcategoria "Bulgaria, Romania, Croatia, Slovenia, Serbia, Montenegro, Bosnia-Herzegovina cu proiectul "Siemens Race" pentru Siemens Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related