Schimbând gândirea, îți schimbi viața - Brian Tracy | Editura Curtea Veche, 2018

Schimbând gândirea, îți schimbi viața - Brian Tracy | Editura Curtea Veche, 2018

Cartea prezintă un sistem clar şi concis menit să vă dezvăluie structura mentală necesară pentru a avea succesul dorit pe fiecare plan al vieţii.

Una dintre cele mai apreciate cărți a lui Brian Tracy, Schimbând gândirea, îţi schimbi viaţa este cartea care trebuie să se regăsească în biblioteca oricui este interesat de dezvoltarea personală.

Autorul se axează îndeosebi pe importanţa fixării scopurilor, pe disciplina gândirii şi pe dorinţa de a reuşi în pofida oricărui obstacol. Cele douăsprezece principii descrise în carte sunt menite să ajute pe oricine porneşte pe drumul împlinirii totale atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. Autorul este unul dintre cei mai cunoscuţi oratori profesionişti şi o personalitate în lumea afacerilor de astăzi.

"Fiecare propoziție din această carte este plină de adevăr, înțelepciune și forță. Brian Tracy este autoritatea preeminentă când vine vorba de a-ți arăta cum să-ți îmbunătățești considerabil viața. Am învățat atât de multe de la el încât nici nu știu cum aș putea să-i mulțumesc pe deplin."
Robert G. Allen

 

Brian Tracy este unul dintre vorbitorii și formatorii de top din întreaga lume. A ținut peste 5 000 de conferințe în mai mult de 50 de țări, pe teme precum leadershipul, strategia, vânzările, dezvoltarea personală și profesională și afacerile de succes, individualizându‑le prin amestecul unic de umor, cunoștințe, informație și inspirație.

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: Change Your Thinking, Change Your Life
Ediția a IV-a 2018, paperback
Traducător: Angelica Raluca Căliman
Dimensiuni: 13 x 20 cm
384 pagini
ISBN: 978-606-44-0057-4

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related