IQOS celebrează frumusețea diversității și lansează We Edition IQOS 3 DUO, în ediție limitată

IQOS celebrează frumusețea diversității și lansează We Edition IQOS 3 DUO, în ediție limitată

Diversitatea înseamnă oprtunitatea de a descoperi teritorii noi. Înseamnă perspective surprinzătoare și evoluție. Înseamnă experiment și progres, vise ambițioase și curaj de a face lucrurile altfel. Cei diferiți au făcut mereu lucrurile să se miște. Și ce bine că suntem diferiți! Doar așa putem învăța unii de la alții și ne putem descoperi universuri noi. Diferențele dintre noi nasc idei, nuanțe, transformare. Ne fac mai buni. În întâmpinarea diferențelor care ne unesc, IQOS vine cu o veste bună: lansarea unui dispozitiv IQOS 3 DUO în ediție limitată. We Edition este prima ediție limitată a brandului în România în acest an, care celebrează diversitatea comunității IQOS.

 

O ediție limitată inspirată de comunitatea IQOS

Puterea unui brand este dată de valorile comunității care se formează în jurul lui. IQOS înțelege puterea comunității membrilor săi, este atent la valorile și preocupările lor și vine în întâmpinarea lor cu experiențe creative și lansări speciale.

Ediția limitată We Edition IQOS 3 DUO celebrează diversitatea și unicitatea membrilor comunității. Odată cu noul dispozitiv este lansat și un set de accesorii complementare, a căror cromatică susține simbolic mesajul campaniei: Suntem diferiți. Suntem împreună. Cu IQOS.

Ceea ce alegem să gândim, să purtăm, să experimentăm exprimă diversitate și deschidere. Începerea sezonului estival înseamnă, anul acesta, mai mult ca oricând, o deschidere a tuturor spre noi experiențe și, mai ales, spre ceilalți. IQOS sărbătorește, astfel, curajul de a fi deschiși și de a îmbrățișa diferențele dintre oameni prin faptul că aduce diversitatea și culoarea și în designul produselor lansate.

Frumusețea diversității se reflectă prin paleta de culori a dispozitivului: fiecare dintre cele patru culori, Serene Blue, Proud Purple, Joyful Yellow, Celebratory Orange, reprezintă un simbol care definește universul IQOS, în care unitatea, progresul, apartenența și unicitatea sunt elemente fundamentale.

"Ne bucurăm diferit, simțim diferit, ne împlinesc momente diferite. Fiecare dintre noi este o poveste unică, spectaculoasă în modul autentic în care este descrisă lumii. Și totuși, dincolo de unicitatea fiecăruia, am ales la fel.
Inspirați de comunitatea IQOS și pentru a sărbători puterea acestei diversități care ne caracterizează, am creat WE Edition IQOS 3 DUO care vorbește despre frumusetea diferențelor și despre respectul și empatia cu care trebuie să le tratăm.", Ruxandra Pașca, Director Consumer Experience, Philip Morris România.

We Edition IQOS 3 DUO este prima ediție lansată de IQOS în 2022 și cea de-a șasea ediție limitată lansată pe piața din România.

Dispozitivul și accesoriile pot fi achiziționate din magazinele IQOS, precum și online, pe IQOS.ro.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Material susținut de IQOS.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related