Ioana Pătrășcoiu: "Marea descoperire este că avem un patrimoniu gastronomic local bogat. Patrimoniu adesea uitat, căci un burger sună mai bine ca o porție de cococi

Ioana Pătrășcoiu: "Marea descoperire este că avem un patrimoniu gastronomic local bogat. Patrimoniu adesea uitat, căci un burger sună mai bine ca o porție de cococi

Auzim mereu despre diversitatea bucătăriei românești, dar cât de multe știm cu adevărat despre bogăția ei, despre rețetele cu ingrediente neașteptate și denumiri deloc obișnuite? Parteneriatul dintre ONG-urile My Transylvania și Teach for Romania și-a propus să găsească răspunsul la această întrebare printr-un proiect care îi transformă pe copii în cercetători ai rețetelor uitate – "Rețete din bătrâni. Minimonografii gastronomice sătești". Ioana Pătrășcoiu, Project Managerul acestei inițiative, s-a bucurat să vadă că există interes pentru redescoperirea bucătăriei românești atât din partea profesorilor, cât și din partea elevilor implicați.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related