Project Agora – una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa

Project Agora – una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa

Project Agora a fost recunoscută ca fiind una dintre cele 1.000 de companii cu cea mai rapidă creștere din Europa, conform listei anuale a ziarului financiar Financial Times.

Project Agora ocupă locul 325 în clasamentul pan-european și locul 11 ​​printre companiile din industria Publicității. Lista include cinci companii cu sediul în Grecia și doar trei cu sediul în Cipru.

Lista FT1000, publicată pentru al șaselea an consecutiv în colaborare cu firma de cercetare Statista, evaluează rezultatele financiare ale companiilor pentru ultimii patru ani (2017-2020).

Project Agora a fost fondată în 2016 și este o companie a grupului ThinkDigital (TDG), unul dintre cele mai importante grupuri din domeniul tehnologiilor media, marketing și e-commerce din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu o prezență puternică în România.

Cu sediul în Cipru și cu o prezență fizică în Atena, Patras, București, Budapesta, Praga, Dubai, Riad, Cairo, Bogota și Sao Paulo, Project Agora livrează rezultate cu ajutorul unei echipe de peste 120 de specialiști. Este partenerul tehnologic de încredere pentru peste 9.000 de advertiseri și agenții de publicitate, 2.700 de editori de top din regiune și branduri din zona de retail care doresc să-și dezvolte afacerea pe piețele în continuă expansiune din EMEA și LATAM.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related