Project Agora a fost desemnată pentru al doilea an consecutiv una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa

Project Agora a fost desemnată pentru al doilea an consecutiv una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa

Project Agora, o companie de tehnologie cu soluții SaaS, a fost numită din nou una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa în lista FT1000 din cadrul Financial Times. Acesta este al doilea an consecutiv în care Project Agora face parte din această listă renumită. Ediția curentă FT1000 clasifică topul companiilor din Europa care au atins cea mai mare rată de creștere anuală a veniturilor în perioada 2018 - 2021.

Această distincție evidențiază angajamentul Project Agora în a sprijini proprietarii de media în crearea de conținut și servicii de calitate. Cu o creștere absolută de 226,1%, o rată de creștere anuală compusă (CAGR) de 48,3%  și o echipă care s-a dublat în patru ani, Project Agora a continuat să își demonstreze capacitatea de a stimula creșterea pe o piață extrem de tehnologizată și competitivă.

"Suntem deosebit de mândri de acest titlu pentru al doilea an consecutiv, deoarece este o dovadă a angajamentului nostru ferm de a crește alături de partenerii noștri. Project Agora oferă o suită cuprinzătoare de resurse concepute pentru a ajuta piața de media să rămână în top, de la analize avansate în timp real și informații despre audiență, până la soluții ad-tech de ultimă generație. Toate acestea au fost posibile prin perseverența și dedicarea echipei noastre extraordinare", a declarat Nikos Komninos, Managing Director - Project Agora.

Project Agora a apărut în 2016 cu misiunea de a menține "the Open Web, open". Compania le oferă proprietarilor de media datele, tehnologiile și resursele de care au nevoie pentru a crea conținut și servicii de calitate.

Cu sediul în Atena, Grecia, un hub tehnologic în Patras, Grecia, și birouri în București, Budapesta, Praga, Dubai, Bogota și Sao Paulo, compania operează în peste 35 de piețe, are 147 de profesioniști și colaborează cu peste 2.800 de proprietari de media digitală din piețele globale cu creștere rapidă.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related