Godmother devine partenerul oficial 27Names pentru piața din România

Godmother devine partenerul oficial 27Names pentru piața din România

Agenția bucureșteană se alătură celor mai mari agenții independente de evenimente din Europa într-o rețea care reunește peste 500 de specialiști în domeniu.

”Acest parteneriat este o recunoaștere a standardului înalt pe care îl impunem în organizarea de evenimente și a inovației pe care o aducem constant pe această piață, de peste 20 de ani. Ne-am dorit colaborarea cu 27Names deoarece sunt convins că accesul la know-how și tool-uri inovatoare, precum și posibilitatea de a colabora cu experți din alte țări vor avea un impact pozitiv asupra proiectelor derulate pentru clienții noștri”, a declarat Valentin Văcăruș, Managing Director Godmother.

John O'ShaughnessyZsofia Dobos și Martin Rauam, membri ai boardului 27Names, au declarat:

“Suntem încântați că Godmother s-a alăturat familiei 27Names și că avem oportunitatea să beneficiem de ampla lor experiență și de abordarea lor versatilă și inovatoare în proiectele derulate împreună. Sunt convins că vom împărtăși multe momente pline de inspirație”

Procesul de aderare la 27Names a fost finalizat în aprilie 2022, iar Godmother este deja implicată în derularea de evenimente la nivel european sau regional, alături de alte agenții din rețea.

27Names este o rețea profesională care reunește cele mai bune agenții independente de evenimente din Europa, alegând drept partener o singură agenție din fiecare țară.

Printre partenerii 27Names se numără agenții precum Magic Garden (Franța), Verve (Irlanda), The Oval Office (Belgia) sau CONCEPT X (Germania).

Agenție de publicitate cu o experiență de 22 de ani, specializată în furnizarea de servicii de tip BTL, orientați permanent către soluții și cu peste 1000 de evenimente implementate.

Credem în engagement, ne perfecționăm constant și ne străduim să transformăm toate colaborările noastre în experiențe memorabile. Stăm tot timpul cu ochii în patru atunci când vine vorba de inovație.
Dar știți ce e tare? De cele mai multe ori, inovarea o facem chiar noi!
Suntem Godmother și suntem BTL.

Înființată în 2008, 27Names reunește cele mai bune agenții independente de evenimente din Europa. Misiunea noastră este să promovăm colaborarea în business, inovare și creativitate astfel încât membrii noștri să prospere.

27Names este mai mult decât o rețea profesională. Este un parteneriat solid bazat pe încredere și relații personale. Împreună reprezentăm peste 500 de experți în comunicare și organizare de evenimente din 20 de țări. Ne propunem ca, împreună, să ne impunem ca lideri ai acestei industrii, îmbinând cele mai recente insight-uri, tehnologii și strategii pan-europene cu experiența locală.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related