Publicis Groupe CEE își consolidează expertiza în domeniul datelor

Publicis Groupe CEE își consolidează expertiza în domeniul datelor
Adam Nykles, Chief Data Officer, Publicis Le Pont

Adam Nykles este numit Chief Data Officer, Publicis Le Pont.

Publicis Groupe Central & Eastern Europe (CEE) l-a numit recent pe Adam Nykles în funcția de Chief Data Officer al Publicis Le Pont (hub-ul virtual Publicis Groupe CEE, care oferă soluții digitale end-to-end). Această numire vine în continuarea misiunii deja existente a lui Adam în calitate de Chief Data Officer al KINDRED, parte a Publicis Groupe Republica Cehă. În cadrul noului său rol, va lucra în strânsă colaborare cu echipa de conducere Publicis Le Pont și cu echipele locale de specialiști în date de piață pentru a dezvolta soluții inovatoare, eficiente și bazate pe date pentru clienți.

Alăturându-se echipei lui Gabriel Zábušek, Chief Technology Officer al Publicis Groupe CEE și Publicis Le Pont, numirea lui Adam este o altă dovadă a angajamentului Publicis Groupe CEE față de creșterea expertizei sale în materie de date și tehnologie.

Vorbind despre această numire, Konrad Dorabialski, co-liderul Publicis Le Pont a declarat:

,,Publicis Le Pont își propune să fie partenerul clienților noștri pentru a conduce transformarea digitală a acestora cu viteză, eficiență și abordare bazată pe consumator. Datele sunt literalmente "oxigenul" nostru pentru a aduce acest lucru la viață, oferindu-ne posibilitatea să contestăm ambiguitatea de afaceri cu o abordare bazată pe tehnologie și pe date. După numirea lui Gabriel la începutul acestui an, numirea lui Adam ne consolidează și mai mult expertiza pentru a conduce cu ajutorul tehnologiei”.  

Gabriel Zábušek, Chief Technology Officer al Publicis Groupe CEE și Publicis Le Pont a afirmat:

,,De-a lungul anilor, Publicis Groupe a construit cu succes o expertiză puternică și o suită de resurse în materie de date în regiunea CEE; acest lucru creează o bază solidă pentru ca noi să ne concentrăm acum pe consolidarea conectivității și consecvenței acestei oferte foarte importante pentru a debloca cu adevărat creșterea în lumea platformelor pentru afacerile clienților noștri. Cu experiența vastă a lui Adam în marketingul digital, el este candidatul ideal pentru a ne ajuta să mergem mai departe pe acest front.”

Adam Nykles a declarat, la rândul său:

,,Datele reprezintă nucleul a tot ceea ce facem astăzi pentru clienții noștri. Oportunitatea de a lucra cu o echipă extinsă de specialiști în date, de a lega și sincroniza informațiile pentru a genera o ofertă de date mai puternică pentru clienții noștri este cu adevărat interesantă. Mai mult nu înseamnă neapărat mai mult în termeni de date, pentru ca acestea să poată oferi o valoare reală pentru clienți; ne angajăm să oferim o strategie solidă în jurul implementării tehnologiilor de marketing și a sistemelor de gestionare a datelor în organizațiile clienților, pentru a conduce schimbarea către un marketing bazat pe date”.

Adam are 12 ani de experiență în industria de marketing digital din diverse domenii: media, platforme programatice, AdTech și MarTech, date și transformare digitală. În ultimii trei ani, Adam a condus Centrul de Excelență pentru Practici de Date și Tehnologie din Praga al Grupului (parte a actualului Le Pont) – inclusiv centrele de Personalizare și CRM din 40 de piețe pentru un important client global din domeniul auto, precum și diverse proiecte regionale și globale ale clienților din categoriile bunuri de larg consum, telecomunicații și automobile.

Publicis Groupe România, prezent de 25 ani pe piața locală, este cel mai mare grup de marketing, comunicare și transformare digitală din România, având la bază sinergia dintre Creativitate și Tehnologie. Grupul oferă clienților acces la cele mai avansate Servicii și Instrumente de lucru, concentrate în patru arii de expertiză: Comunicare, Media, Data și Tehnologie.

Cu o expertiză solidă în toate verticalele de business relevante, Publicis Groupe România asigură, prin modelul său de business - Power Of One - un Management fluid al Resurselor și Competențelor alocate fiecărui Client în parte.

În portofoliul Publicis Groupe România se află unele dintre cele mai puternice agenții de marketing și comunicare din lume: Publicis, Leo Burnett, Saatchi&Saatchi+The Geeks, MSL The Practice, Zenith, Starcom și Spark Foundry

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related