Minio Studio anunță episodul 3 din Creative Chaos

Minio Studio anunță episodul 3 din Creative Chaos

Asta e Snackologie! Ce asta? Vei afla despre ea în episodul 3 din Creative Chaos: How it’s made.

Creative Chaos este un documentar scurt în 4 episoade care și-a propus să aducă împreună oamenii din industrie care iau parte la producția unei campanii de comunicare: de la client la agenția de publicitate, agenții de media, regizor, actori și freelanceri. Pe scurt, o recapitulare în format video despre cum am scos la capăt una dintre campaniile Minio de care suntem cei mai mândri: Gustare de TOP, în colaborare cu Mondelēz (TUC, Oreo) și Macromex (Philadelphia).

Am ajuns la momentul decisiv al campaniei: producția materialelor foto și video. Ca să poți implementa cu succes o campanie, spoturile și packshoturile trebuie să iasă perfect, dar iată-ne în criză de timp și cu un plan ambițios care includea 3 spot-uri, 16 rețete și zeci de formate digitale. Te întrebi cum am reușit? E simplu, cu o echipă dedicată care nu s-a oprit până când nu s-au aliniat rezultatele cu viziunea creativă.

Se poate într-o singură zi de filmare? Tudor, regizorul nostru, a auzit întrebarea asta de o mie de ori și cam tot de atâtea ori a răspuns cu „da”. Exact asta s-a întâmplat și pentru campania Gustare de TOP: am avut de filmat 3 povești într-o singură zi, într-un singur apartament, cu Chef Dexter în rol principal, care nu este actor profesionist. O mie de duble și 18 ore mai târziu, am obținut toate materialele de care aveam nevoie.

Urmărește episodul 3 din Creative Chaos: How it’s made și hai să vezi cum am transformat un script în realitate, în timp record!

 

Ai ratat primul episod? 

 

Ai ratat al doilea episod? 

 

Află pe minio.ro de ce ne-am apucat de acest proiect!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related