AI printre noi

AI printre noi

Ai creează chipuri de oameni care nu există, îngrijorător de reale. AI a ajutat la descoperirea unui tip nou de antibiotic. AI creează picturi, compune muzică, scrie poezie, articole. Știrile recente despre sistemul Google de inteligență artificială, LaMDA, care a început să vorbească despre ”sine”, au dat naștere la o serie de discuții etice despre viitor. AI a început să facă atât de multe lucruri, încât unii specialiști cred că ar fi cazul să existe un cod de bună purtare

Zilele acestea, am tulburat și noi puțin industria din România, cu un scenariu de imaginație în care AI creează în locul oamenilor. A fost doar o joacă IQads menită să celebreze spiritul creativ neînfrânt. Dincolo de ea, urmează discuțiile serioase despre ce înseamnă, de fapt, această nouă eră a creativității în lumea AI. 

Și ce înseamnă, de fapt, AI în 2022. Mai jos, patru video-uri interesante despre cum funcționează inteligența artificială, care sunt culisele creației din spatele algoritmilor, unde sunt limitele și care este potențialul acestei simbioze dintre oameni și AI.

 

Cum transformă AI industriile creative | The Economist

Inteligența artificială ajută oamenii să creeze forme artistice noi.

 

Acest nou tip de AI poate scrie orice, chiar si cod 

Care e stadiul AI, ce poate și ce nu poate face în prezent.

 

Ce e Dall-e 2? Partea întunecată a creațiilor AI 

DALL·E 2 este un sistem nou AI care poate crea imagini realiste și creații artistice pornind de la descrieri date în limbaj natural.

 

AI creează orice imagine pe care ți-o dorești

Cum funcționează creația inteligenței artificiale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune



Branded


Related