"The Economist" in dialog cu Steve Wozniak pe scena Conferintei Globale IAA - 24 si 25 Octombrie

"The Economist" in dialog cu Steve Wozniak pe scena Conferintei Globale IAA - 24 si 25 Octombrie

Tom Standage - Deputy Editor si Digital Strategist la The Economist vine la Bucuresti in cadrul Conferintei Globale IAA pentru a fi gazda discutiei cu Steve Wozniak din cadrul Conferintei Globale IAA.

Standage s-a alaturat echipei The Economist in 1998 in calitate de Corespondent pe teme de stiinta si, de atunci incoace, a detinut pozitii de Business Editor si Digital Editor. Este autorul a 6 carti printre care

"Writing on the Wall" (2013), "The Victorian Internet" (1998) si "A History of the World in 6 Glasses" (2005).  A studiat ingineria si computerele la Universitatea din Oxford si a lucrat pentru publicatii ca New York Times, Daily Telegraph, Guardian si Wired. Este pasionat de importanta culturala si istorica a internetului si a erei digitale.

In cadrul Conferintei Globale, Tom, in dialog cu Steve Wozniak - unul dintre pionierii erei digitale si invitat special al Conferintei  - vor dezbate subiecte de maxim interes pentru pasionatii de creativitate, comunicare tehnologie si inovatie.

Conferinta Globala IAA va avea loc la Opera Nationala Bucuresti in perioada 24 si 25 Octombrie 2017 si este organizata de IAA Romania in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul Cultural ARCUB.

Biletele se pot cumpara pe site-ul www.creativity4better.com

Organizata sub tema "Creativity can Change the World", Conferinta Globala IAA aduce la Bucuresti in 24 si 25 Octombrie peste 20 de vorbitori de talie mondiala, din toate colturile lumii, impreuna cu Steve Wozniak - co fondatorul Apple.

Stephen Gary Wozniak, supranumit The WOZ, este un inginer American, inventatorul primului computer personal, creatorul computerelor Apple I si Apple II. Inventiile sale au revolutionat substantial industria calculatoarelor.

Pentru meritele sale deosebite, WOZ este Laureat al "National Medal of Technology and Innovation" si al "Grace Murray Hopper Award", este parte din "National Inventors Hall of Fame" si fellow al Computer History Museum.

Multumim sponsorilor: P&G, Visa, Kaufland, Coca-Cola, Ursus Breweries, Google, Carrefour, Telekom, Samsung, Nespresso. IQOS.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related