The Marketing Uni - primul hub internațional de educație alternativă în marketing a fost lansat oficial pe 27 iunie de o agenție globală cu origini românești

The Marketing Uni - primul hub internațional de educație alternativă în marketing a fost lansat oficial pe 27 iunie de o agenție globală cu origini românești

Spațiul inovativ de e-learning este acum accesibil atât tinerilor profesioniști în marketing ce își doresc consolidarea cunoștințelor prin cursuri practice pentru a deveni mai competitivi în piața muncii, cât și antreprenorilor ce dispun de bugete reduse de marketing, pentru a face mai bine față presiunilor economice din partea pieței și a-și crește șansele de obținere a unor rezultate favorabile prin marketing online eficient.

Similar unei “universități” de marketing online, însă oferind cursuri practice, “on-demand”, livrate de marketeri profesioniști, platforma de e-learning The Marketing Uni are două misiuni declarate:

Prima este aceea de a oferi antreprenorilor la început de drum care nu au potențialul financiar de a lucra cu o agenție de online marketing oportunitatea de a învăța și a aplica principii și strategii practice de marketing pentru a-și crește șansele de succes și a maximiza investițiile în promovare.

Al doilea grup de studenți pe care noul hub de e-Learning își dorește să îl susțină este format din tinerii profesioniști în Marketing care își doresc un avans profesional rapid și care sunt în căutarea unor cursuri practice care să completeze cunoștințele teoretice dobândite în cadrul învățământului clasic, pentru a-și asigura o poziție puternică în cadrul interviurilor și / sau a-și amplifica impactul odată ajunși într-o poziție de marketing din cadrul unei companii.

În paralel cursurilor pe care The Marketing Uni le va lansa începând cu luna iulie, cei interesați vor putea beneficia și de masterclass-uri sau resurse gratuite puse la dispoziție împreună cu agenția de digital marketing parteneră - Marketiu - ce stă în spatele proiectului. 

“Este un proiect foarte drag nouă, pe care plănuim să îl aducem pe piață încă din 2017 și la care lucrăm activ încă de la începutul anului trecut. Inițial, acesta a fost inspirat din dorința de a ajuta brandurile care nu dispun de bugete pentru lucrul îndeaproape cu o agenție de marketing să beneficieze de know-how-ul dezvoltat în cadrul unui astfel de ecosistem, în model “do-it-yourself”. Astfel, având îndrumare profesionistă și dispunând de informații actualizate, practice, ne dorim să ajutăm cursanții în a salva bugete considerabile de advertising, evitând greșeli pe care mulți antreprenori sunt predispuși să le facă, necunoscând în detaliu domeniul sau diversele particularități ale canalelor de comunicare - dar și să alimentam inspirația către noi arii potențiale de dezvoltare.”, Andrei Tiu, fondator & coach The Marketing Uni și CEO al Marketiu.

Cursurile ce se vor regăsi în cadrul platformei se vor axa pe aprofundarea în detaliu a diverselor canale de marketing - de la Social Media la Content Marketing și SEO - dar și trainingul în vederea aplicării unor strategii potrivite pentru diversele nișe de business în funcție de vârsta și etapa din viața unui business. Primele cursuri anunțate pentru vara aceasta cuprind Digital Marketing pentru eCommerce, Digital Marketing pentru B2B și Digital Marketing pentru Start-ups - fiecare fiind alcătuit din module ce se axează pe canalele individuale de marketing potrivite fiecărei nișe.

Ocazional, prin intermediul platformei se vor organiza și sesiuni de coaching live, în grup restrâns, pentru aprofundarea inovațiilor, tehnologiilor sau trendurilor emergente.

Având origini antreprenoriale românești, agenția de Digital Marketing a fost fondată inițial în Londra, deschizându-și mai apoi porțile și pe piața din România în anul 2018. Pe parcursul ultimilor 4 ani brand-ul s-a făcut recunoscut atât la nivel național, cât și European nu doar prin portofoliul, premiile și rezultatele remarcabile aduse în cadrul colaborărilor (Finaliști în cadrul East European Start-up Awards, Premianți Prestige Awards în UK și nominalizați Global Search Awards), dar și prin proiectele paralele menite a alimenta inovația în spațiul digital marketing (lansarea conferinței DigiCon, conferință de antreprenoriat și trenduri în Digital marketing în 2019), educarea specialiștilor în industrie (Podcastul The Marketing Innovation Show și raportul anual de trenduri în Digital Marketing publicat în ultimii 3 ani) și susținerea studenților talentați ce își doresc un avans rapid în carieră prin intermediul programului de internship Graduate Pro Marketer+.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Marketiu

Din Londra in Romania, setam standardul in Servicii Digital Marketing. Originar fondati in Londra in 2016 - dar cu o experienta de peste 9 ani in piata digitala, suntem o agentie specializata in strategie,... vezi detalii »

Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related