Adentity ii va da in judecata pe organizatorii Romanian PR Award

Agentia de relatii publice Adentity a decis sa-i actioneze in judecata pe organizatorii Romanian PR Award pentru refuzul acestora de a face publice grilele de punctaj si punctajele obtinute de catre participantii la ultima editie a competitiei. Din punctul de vedere al agentiei, atata timp cat au incasat o taxa de participare, organizatorii sunt obligati sa prezinte "notele" fiecarui candidat si modul de punctare, in caz contrar fiind indereptatiti sa-i banuim pe acestia de organizarea unui Caritas al PR-ului si nu de o competitie respectabila.

Thomas Achelis, organizatorul evenimentului si presedinte al juriului, a refuzat acest lucru, motivand ca unii participanti care au obtinut note mici ar putea sa se simta deranjati. Noi suntem, insa, de parere ca refuzul organizatorilor, Forum International Communications, de a prezenta punctajul obtinut de fiecare concurent, se datoreaza faptului ca si in acest an distinctiile au fost acordate, in mare parte, firmelor care au fost si sponsori ai evenimentului, cu toate ca, atunci cand am decis sa ne inscriem in competitie, am fost asigurati ca anul acesta nu se va mai intampla ceea ce s-a intmplat la editiile precedente.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related