Un altfel de pitch. Romanian PR Award

Romanian PR Award propune industriei romanesti de relatii publice un alt fel de pitch!

Piata si competitia sunt cele care genereaza reperele autentice ale unei profesii. Industria de relatii publice si instrumentele ei de operare pe piata, competitia pentru clienti, pitch-urile, breslele si standardele lor, agentiile si valorile acestora, isi imping in fata liderii si criteriile de performanta. Acestea devin repere.

Romanian PR Award nu este altceva decat rezultatul confruntarii profesionistilor romani de relatii publice cu criteriile de performanta ale pietei occidentale.

"Avem un argument puternic si un mesaj clar pentru agentii, demonstreaza organizatorii. Cu PR Award, departamentele de comunicare ale companiilor precum si organizatiile non-profit au la indemana un instrument de evaluare riguros. Cu PR Award, agentiile de relatii publice au la indemana un altfel de pitch, unul care aduce eficienta, imbunatatirea muncii de echipa si viitori clienti", arata Thomas Achelis, Presedintele Forum for International Communications.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related